Ucuz uçak bileti nasıl alınır? Uçak bileti satın almanın önerileri...

Uygun uçak bileti almanın belli başlı zamanları vardır. Bu zamanları değerlendirebilir ve indirimlerden yararlanabilirsiniz. Peki, ucuz uçak bileti almanın püf noktaları nelerdir? Ucuz uçak bileti nasıl satın alınır? İşte, uçak bileti kampanyaları hakkında bilgi...

Dünyanın en çok ülkesine uçan bir çok havayolları, İstanbul ve Ankara’dan Avrupa’nın sıcak ülkeleri İtalya, İspanya, Fransa, Malta, Portekiz ve Yunanistan’da bulunan 20’den fazla uçuş noktasına uygun fiyatlarla seyahat imkanı sunmaktadır. Özel günlerinizde veya hafta sonu tatili için planladığınız seyahatlerinizi ekonomik biletten satın alabilir ve bütçenize fayda sağlayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken adımları sizler için derledik. Ucuz uçak bileti almanın püf noktaları nelerdir? Ucuz uçak bileti nasıl satın alınır? İşte, uçak bileti kampanyaları hakkında bilgi...

Ucuz uçak bileti nasıl satın alınır

Ucuz uçak bileti nasıl satın alınır

UCUZ UÇAK BİLETİ NASIL SATIN ALINIR?

Hangi sitenin size en iyi fiyatı ve en ucuz uçuşları e-posta bildirimi yoluyla ileteceğini araştırmanız gerekmektedir.

- Havayollarının mail bültenine üye olmanızı öneriyoruz. Üye olmanız size bir çok uygun bilet olanağı kazandıracaktır.

Ucuz uçak bileti almanın yöntemi

Ucuz uçak bileti almanın yöntemi

Havayolu mail bültenlerini otomatik olarak belirli bir klasöre taşımak için gmail'in email filtrelerini kullanabilirsiniz.

Uçuş için daha uygun fiyatlı olan günler ise Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri olarak bilinmektedir. Bu günlerde bilet satın almaya özen gösteriniz.

- Kasım ve Mart tarihlerinde, yurt dışına gitmek isteyenler için bu tarihler dışında gittiğiniz taktirde sezon fiyatlarının çok altına biletlerinizi satın alabilirsiniz.

Ucuz uçak bileti almanın yolları

Ucuz uçak bileti almanın yolları

- Sezon sonu olması halinde havayolları Ocak ve Şubat aylarında kampanya yapmaktadır. Erken rezervasyon uçuş fırsatlarını kaçırmayınız ve biletinizi bu aylarda satın almaya özen gösteriniz.

Yaşadığınız ve gideceğiniz yere yakın birden fazla havayolu varsa, her birinin ücretlerini gideceğiniz konuma göre kontrol ediniz.

- Aktarma uçuşları da değerlendirerek ekonomik uçuş seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Yolculuğunuz uzun sürebilir ancak cebinize 200 TL civarında avantaj sağlayabilirsiniz.

Ucuz uçak bileti almanın yöntemi

Ucuz uçak bileti almanın yöntemi

- Düşük maliyetli havayollarını değerlendirmeye alınız. Maliyeti düşük havayolları size ekonomik bir uçuş sağlayacaktır.

Ucuz uçak bileti satın almak

Ucuz uçak bileti satın almak

Havayolu firmaları farklı ülkeler için farklı fiyat politikaları uygulamaktadır. Bu nedenle, iyi bir VPN (Konum gizleme servisi) servisi kullanarak sizin başka bir ülkeden arama yaparak düşük maliyetli bilet satın alabilirsiniz.

Ucuz uçak bileti almanın yöntemi

Ucuz uçak bileti almanın yöntemi

UÇAK BİLETİ ALIRKEN UNUTMAYINIZ!

Güvenilir sitelerden ucuz uçak bileti satın alırken, düşük fiyatlı otelleri detaylı filtre sunduğundan emin olunuz. 

Gizli bir ücret ve masraf talep etmediğine dikkat ediniz. Rezervasyon işlemleri yaparken paranızı tam olarak nereye harcadığınıza dikkat ediniz. Şüphe uyandıran işlemleri derhal yarıda kesiniz. 

Ekonomik uçak bileti almanın yolları

Ekonomik uçak bileti almanın yolları

Güvenli olmayan siteleri engelleyiniz. Gitmek istediğiniz yerlerin rotasını tayin ediniz. Rezervasyon yapmak için ise uygun zamanı seçiniz. Tarihlerinizi esnek tutunuz. Keşfetmek istediğiniz yerleri gönül rahatlığıyla aradığınız siteleri ise sık kullanılanlara kaydetmeyi unutmayınız.

Boğaziçi Ekspresi sefer saati kaçtır? Boğaziçi Ekspresi hakkında bilgi

İLİŞKİLİ HABER

Boğaziçi Ekspresi sefer saati kaçtır? Boğaziçi Ekspresi hakkında bilgi

BİR YORUM YAPIN 0