Karantina sürecinde evde zamanı doğru kullanmanın püf noktaları

Koronavirüs salgının yayılmasından dolayı ilk başlarda alınan karalar gönüllü karantina iken Cuma saat 24 itibariye iki gün boyunca sokağa çıkma yasağı uygulandı. İnsanlar can sıkıntısı nedeniyle programsızlaşmaya başladı. Siz değerli okuyucularımız için karantinada uygulanması gereken zaman çizelgesini sunuyoruz...

İki gün sokağa çıkma yasağının getirilmesiyle beraberinde gönüllü karantinada olduğu gibi rahat hareket sergileyemeyen insanlar, kendilerini bu yasak ile 48 saati içeren bir programa tabi tuttular. Zorlu olan bu süreçte, "karantinada nasıl vakit geçirmeyelim?" diye araştırma yapanların, zaman çizelgesine ihtiyaç duyduğu ise bir gerçek. Sizlerle zorlu olan bu süreçte, karantinada zamanı nasıl doğru bir şekilde kullanacağızın çizelgesini paylaşıyoruz...İşte, karantinada doğru zaman kullanma çizelgesi...

Karantinada zaman nasıl geçirilir

Karantinada zaman nasıl geçirilir

KARANTİNADA DOĞRU ZAMAN NASIL KULLANILMALI?
KARANTİNA ZAMAN ÇİZELGESİ

ERKEN UYAN VE SPOR YAP

Sabah erken saatlerde uyanmaya gayret etmeniz bu programda çok önemli. Sabah kahvaltısı öncesinde ise sevdiğiniz bir spor türünü yapabilirsiniz. Egzersiz aletiniz varsa onunla çalışabilir, yoksa kendi bildiğiniz hareketleri belirli bir tempoda yapabilirsiniz.

BOL VİTAMİNLİ BİR KAHVALTI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

Spordan sonra bol vitamin içerikli kahvaltı hazırlayın. Kahvaltıdan sonra bol köpüklü bir kahve keyfi yapabilirsiniz. Sevdiğiniz hobileriniz neler ise; kitap okumak, şarkı söylemek, resim yapmak gibi... Bu hobileri gerçekleştirmeniz için en iyi saat öğle saatleri olacaktır.

KISA BİR MOLA VE ÖĞLE UYKUSU

Sünnet olan öğle uykusunu es geçmemek gerek. Öğle uykusu gün içerisindeki yorgunluğunuzu ve kaybettiğiniz enerjinizi yerine getirecektir. 

TEMİZLİK SAATİ GELDİ ÇATTI!

Evinizde düzenli olarak tozunu aldığınız eşyaların tozunu almakla temizliğe başlayabilirsiniz. Sonrasında evinizi havalandırarak Elektirik süpürgesiyle halıları süpürünüz ve parkelerin hijyenini vileda yardımıyla sağlayınız.

YEMEK KİTAPLARINA GÖZ ATARAK HARİKALAR ORTAYA KATIN!

Akşam yemeği için hiç yapmadığınız değişik tatlar deneyebilirsiniz. Ailenize hazırlayacağınız bu sürpriz hem sizi hem de onları mutlu etmeye yetecektir.

AKŞAM YEMEĞİNDEN SONRA GÜZEL BİR FİLM SEÇİN!

Sevdiğiniz film türüne uygun, yüksek puanlı filmlere göz atınız. Bir film arşivi klasörü oluşturunuz. Böylelikle aileniz ile birlikte keyif içerisinde izleyeceğiniz filmleri, her güne bir film düşecek şekilde seyredebilirsiniz.

Luppo nedir? Luppo ne demek? Luppo neden sokağa çıkma yasağında gündem oldu?

İLİŞKİLİ HABER

Luppo nedir? Luppo ne demek? Luppo neden sokağa çıkma yasağında gündem oldu?

BİR YORUM YAPIN 1

takipçiniz 4 yıl önce

Bunlardan başka alternatif bir şey olamazdı zaten