En kolay çiçek motifli iğne oyası havlu kenarı modelleri! 2024 iğne oyası modelleri

Çeyiz sandıklarını süsleyen gelenek ve göreneklerimiz de genç kızların çeyizinde olmazsa olmazlardan olan dantelin modası günümüze kadar devam etmektedir. Dantel örgülerde en zarif ve en estetik olan İğne oyaları, yapımı biraz zor olsa da çeyizlerin olmazsa olmaz parçaları arasındadır. Peki çiçek motifli iğne oyası havlu kenarı modelleri nelerdir, en güzel çiçekli iğne oyası modellerini sizler için derledik.

Gelenek ve göreneklerimize uyan çeşit çeşit danteller günümüze kadar geçerliliğini sürdürüyor. Kızların çeyiz sandıklarında vazgeçilmez olan dantel el emeği göz nuru olduğu için yüzyıllardır devam eden gelenekler arasında yer alıyor. Annelerin düğün hazırlıkları evresinde kızlara hazırladıkları havlu kenarlarında en çok beğenilen şüphesiz iğne oyası havlu kenar modelleridir. Özellikle son dönemlerde en çok tercih edilen çiçek motifli iğne oyaları birbirinden farklı birçok motifle karşımıza çıkıyor. Çember ya da yazma kenarlarına, mendil kenarlarına, masa örtüsü dahil tüm örtü kenarlarına yakışan iğne oyası modelleri en çok da havlu kenarlarına yakışır. Çember ya da yazma kenarlarına, mendil kenarlarına, masa örtüsü dahil tüm örtü kenarlarına yakışan iğne oyası modelleri en çok da havlu kenarlarına yakışıyor. Bizde "yasemin.com" ekibi olarak sizlere birbirinden güzel çiçek motifli iğne oyası havlu kenarı modellerini derledik:

İşte birbirinden güzel ve şık çiçek motifli iğne oyaları:

en güzel çiçek motifli havlu kenarı modelleri

en güzel çiçek motifli havlu kenarı modelleri

Havlu kenarı modellerinden beyaz üçgen üzerine motifler eklenerek yapılan çiçek motifi çok zarif görüntüsüyle kendine hayran bırakıyor. Misafir havlusu dediğimiz özel havlular dışında hediyelik havlularda da iğne oyası havlu kenarı kullanılır.

Havlu kenarları örnekleri ve yapılışları

Havlu kenarları örnekleri ve yapılışları

Pembe ve fuşya çiçek desenli havlu kenarının ilmek ilmek örülmüş modelini kesinlikle denemelisiniz.Havlu kenarı modelleri

Havlu kenarı modelleri

Mavi çiçek motifli havlu kenarı biraz yapımı zor olsa da çok gerçekçi ve şık duruyor. Minik teknik ince detaylarıyla adeta bir şahesere dönüşmekte.

Çiçek motifli iğne oyası modelleri

Çiçek motifli iğne oyası modelleri

Rengarenk ipliklerin bir araya gelmesiyle oluşan ve havlunun her tarafına kondurabileceğiniz çiçek motifli olan bu model el emeği göz nuru dokunan gösterişli modellerden...

İğne oyası ile havlu modelleri

İğne oyası ile havlu modelleri

Havlunun deseni ile uyumuyla adeta bir uyum sağlayan bu motif aynı zamanda namaz örtüsü olarak da tercih edilmektedir.

Papatya iğne oyası modeli

Papatya iğne oyası modeli

Çeyiz sandığının olmazsa olmazı havlu kenarının bu modeline bayılacaksınız. Oya yapmayı sevenlerin renk uyumuna bayılacağı bu çiçek motifli iğne oyasını mutlaka denemelisiniz.

Son kullanma tarihi geçmiş duvar boyası kullanılır mı? Bozuk boya nasıl anlaşılır?

İLİŞKİLİ HABER

Son kullanma tarihi geçmiş duvar boyası kullanılır mı? Bozuk boya nasıl anlaşılır?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0