Supla nedir, hasır iple supla nasıl yapılır? Evde çok kolay iple supla yapımı...

Son yıllarda kullanımı artan ve sofraların daha gösterişli olmasını sağlayan supla yemek masalarında sofranızı taçlandırıyor. En çok tercih edilen ip suplaları evde yapmaya ne dersiniz? İşte misafirlerinizi keyifle ağırlayacağınız sofralarda kullanacağınız yapımı çok kolay hasır ipten supla yapımı sizlerle...

Son yıllarda kullanımı artan Supla Amerikan servisi olarak da bilinir. Yemek masalarında tabakların altına kullanılan suplalalar hem şık ve gösterişli olduğu için hem de masa kirlenmesin diye kullanılıyor. Her sene farklı model ve renklerle karşımıza çıkan suplalar bu senede hasır ip modellerle trend olmayı başardı. Evde çok kolayca yapabileceğiniz hasır suplarla hem uygun hem de oldukça şık ve gösterişlidir. Hasır ipten yapacağınız suplalarla misafirlerinize mükemmel ve şık bir sofra da ağırlayabilirsiniz. Peki supla nedir, hasır ipten supla nasıl yapılır? Evde kolay hasır iple supla yapımı

Paspas nasıl yapılır? Evde basit paspas yapılışıİLİŞKİLİ HABERPaspas nasıl yapılır? Evde basit paspas yapılışı

Supla nedir

Supla nedir

HASIR İPTEN SUPLA NASIL YAPILIR?

Gösterişli davet sofralarının olmazsa olmazı birbirinden güzel suplaların  birçok çeşidi ve renkleri piyasada mevcut.  Ama kendi imkanlarınızla hasır iple çok basit ve güzel suplalar yapabilirsiniz. 

Hasır iple supla nasıl yapılır

Hasır iple supla nasıl yapılır

MALZEMELER:

- Hasır ip veya Keçe urgan ipi 

- Silikon tabancası

- Makas

YAPILIŞI:

Suple modelleri

Suple modelleri

Supla yapımında kalın ip seçimi yapılması gerekir. Öncelikle aldığınız hasır ip veya keçe urgan ipi supla yapımına ortadan başlayarak ipi kendi etrafında çevirmeden önce silikon sürüp hızlı bir şekilde kurumadan yapıştırmaya başlayın.

Hasır supla ipi fiyatları

Hasır supla ipi fiyatları

Daha sonra ipi çevirip etrafında döndüre döndüre yapıştırmaya devam edin. Supla'nın boyutu göz ayarı yapabilirsiniz ya da evde supla varsa onu altına  koyup boyutunu ayarlayabilirsiniz.

Suplayı bitirdikten sonra isterseniz çiçek ya da boncuklarla da süsleyebilirsiniz. Dilerseniz bardaklar içinde bardakların altına altlık yapabilirsiniz.

Renkli halat ile supla yapımı

Renkli halat ile supla yapımı

Kolay gelsin...

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Daisy 2 yıl önce

Kaç metre ip gidiyor 6 adet için?