Çamaşır makinesine ıslak mendil koymanın faydaları nelerdir? Kıyafetlere yapışan tüyler için...

Çamaşırları yıkarken bazen kıyafetlerin cinsinden kaynaklı çamaşırların üzerine yapışan ve çıkmayan saçlar ve tüyler yapışabiliyor. Uygulayacağınız birkaç yöntemle çamaşırlara yapışan tüylerden rahatlıkla kurtulabilirsiniz. İşte detaylar:

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte geçmişten günümüze çamaşır makinesi kullanımı artmakla birlikte kullanımı da daha kolay hale gelmiştir. Evlerimizde yaz kış her zaman en çok kullandığımız eşyalar arasında yer alan çamaşır makinesi kıyafetlerimizin temizlenmesi için evimizin olmazsa olmaz eşyaları arasında yer alıyor. Çamaşır makinesinde bir insan haftada ortalama 3,5- 4 saat çamaşır yıkıyor. Çamaşır makinelerinde artan özellikler sayesinde kıyafetleri yıkansa da bazen yıkandıkları halde çamaşırların üzerine yapışan saçlar ve tüyler çıkmıyor. Çamaşır makinesinde kıyafetleri yıkarken uygulayacağınız birkaç yöntemle bütün yapışan kirlerden kolayca kurtulabilirsiniz. Peki çamaşır makinesine ıslak mendil nasıl koyulur, Kıyafetlerde oluşan kirler kolayca nasıl yok edilir? İşte cevaplar:

Öğrendiğinizde şok olacaksınız! Yediğiniz incirin içerisinde...İLİŞKİLİ HABERÖğrendiğinizde şok olacaksınız! Yediğiniz incirin içerisinde...

çamaşır makinesine ıslak mendil koyarsanız

çamaşır makinesine ıslak mendil koyarsanız

ÇAMAŞIR MAKİNESİNE ISLAK MENDİLİ KOYMANIN FAYDALARI

- Kıyafetlerde oluşan lekeleri çıkartmanın yolundan biri, çamaşırları makineye attığınız zaman makinenin içine 3-4 ıslak mendil koyup makineyi çalıştırın. Islak mendilin emici gücü sayesinden kıyafetlere yapışan tüylerin tamamen toplayacaktır.

 Evcil hayvandan yapışan tüyler

Evcil hayvandan yapışan tüyler

- Islak mendilin parçalar halinde dağılmaması için kaliteli ıslak mendilleri tercih etmelisiniz. 

kıyafetten tüyler nasıl çıkarılır

kıyafetten tüyler nasıl çıkarılır

- Genelde evcil hayvan besleyenlerin, tekstil işiyle uğraşanların ya da saçları çok dökülenlerin çok sık karşılaştığı durum olabiliyor.

- Bazen de yıkamak için makineye atılan pantolonlarda unutulan peçeteden kaynaklı da olabiliyor.

Osmanlı kumaşları modaya yön veriyor!

İLİŞKİLİ HABER

Osmanlı kumaşları modaya yön veriyor!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Yüksel 2 yıl önce

Sonra makine sizlere ömür

Toplam 3 beğeni