Instagram'da beni takip etmeyenler nasıl bulunur? Instagram takipten çıkanları bulma yöntemleri

Instagram uygulamasında takibi bırakma, son dönemde birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Sosyal medya uygulamalarından Twitter gibi bazı uygulamalar sizin takip ettiğiniz bir hesabın sizi takip edip etmediğini size doğrudan bildiriyor ama ınstagram bunu direk görme imkanı vermiyor. Peki Instagram'da beni takip etmeyen nasıl bulunur, takipten çıkaranlar nasıl bulunur? İşte yanıtlar:

Sosyal medya uygulamalarının hayatımızdaki son dönemlerde hayatımızın bir parçası haline geldi. Sosyal medya uygulamalarının herkes tarafından sıklıkla kullanılmaya başlamasının ardından 'takipçi' kelimesini çok fazla önemsenmeye başlandı.  Bütün kullanıcıların saatlerce zaman geçirdiği uygulamalarda kendilerini takip etmeyenleri bilmek veya onları takipten çıkarmak için uygulamalardaki özellikler araştırılıyor. Instagram uygulaması takibi bırakanları bilgisini vermiyor. Sosyal medya uygulamalarını çok sık kullananlar takibi bırakanları, geri takip etmeyenleri öğrenmek istiyor. Peki Instagram'da takipten çıkanlar nasıl anlaşılır? İşte detaylar:

İNSTAGRAM TAKİP ETMEYENLER

Kullandığınız telefon özelliğine göre farklı yöntemleri olan Instagram'da takip etmeyenleri bulabileceğiniz birkaç yöntem bulunuyor. Telefonunuza uygulama indirerek takip etmeyenleri ya da takipten çıkanları öğrenebilirsiniz.Burada dikkat etmeniz gereken en önemli şey bazen kendi kullanıcı bilgilerinizi üçüncü taraflarla paylaşmak zorunda kalma durumudur. Eğer Instagram'da sizi takip etmeyenleri bulmak istiyorsanız birkaç uygulama sizler için hazırladık.

FOLLOW METER

Android ve iOS işletim sistemine sahip cihazlarda kullanabildiğimiz bu uygulama, kendi profil hesabınızla ilgili birçok kişisel veriye ulaşmanıza yardımcı oluyor. Bu kişisel bilgilerin arasında aslında var olmayan takipçiler gibi detaylar da bulunuyor.

Uygulamayı indirip işletim sistemi şeklinde kurduktan sonra Instagram hesabınızı açık halde bulundurmanız gerekir. Daha sonra menüdeki seçenekler üzerinden takibi bırakanları, yeni takipçileri, geri takip etmediklerinizi ve diğer pek çok detayı incelemede fırsatı elde edebilirsiniz.

FOLLOWERS TRACKER PRO

Followers Tracker Pro, ücret karşılığında hizmet sunan bir uygulamalardan biridir. Follow meter'dan farklı olarak sadece iOS işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılmakta. Uygulamayı indirdikten sonra bazı ana hizmetlere ücretsiz olarak erişmek mümkün.

Uygulamayı indirip hesabınıza giriş yaptıktan sonra takipçileri, sizi takip etmeyi bırakanları, sizin takibinize takiple karşılık vermeyenleri, silinen beğeni ve yorumları görme şansına sahip olabilirsiniz.

FOLLOW COP

Sadece Android cihazların kullanabildiği bir uygulama olan Follow Cop, Instagram hesabıyla ilgili bilgilere ulaşmak isteyenler Instagram takıntılı kullanıcılar için gayet kullanışlı bir uygulamadır. Uygulama düzenli kullanım sonucunda sizi takip etmeyi bırakanları size güncel bir şekilde bilgisini paylaşır.

Follow Cop uygulaması sayesinde sizi takip etmeyen kullanıcıları öğrenmeniz beraberinde sahte takipçileri bulmak için de çeşitli filtreleri deneme şansı elde edebilirsiniz.

İNSTAGRAM TAKİBİ BIRAKANLAR

İnstagramı çok fazla kullananlar bilirler ki, bu uygulamada en önemli şey daha fazla takipçi kazanmaktır. Var olan takipçileri korumak çok önemli olduğu için Instagram da takibi bırakanlar, Instagramda takip etmeyenleri bulma başlığı altında birçok yöntem bulabilirsiniz. Nedeni pek bilinmese de Instagram uygulaması, sizi takibi bırakanların kimler olduğunu bilmenizi istemiyor gibi duruyor.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0