En iyi Among Us isimleri Türkçe İngilizce 2021! En havalı ve en güzel among us oyun isimleri

Son günlerde evde kalma süreleri artınca gençler ve çocuklar için bilgisayar oyunları daha çok popüler oldu. İnternette en çok oynanan oyunlardan biri de among us oyunu oldu. Among us oyununda kullanılan oyun isimleri hem havalı hem de akılda kalması açısından çok önemlidir. Bizde sizler için 2021 yılında en çok kullanılan en iyi Among Us isimlerini sizler için araştırdık.

Teknolojinin gelişmesiyle hayatımızın her yerinde yer alan telefon ve bilgisayarlarda oynanan video oyunlarına her geçen gün ilgi artmaya devam ediyor. Pandemi döneminde popülerliğini koruyan oyunlar büyük küçük herkes tarafından oynanıyor. Video oyunlarını online oynarken herhangi bir oyunda takımı için seçtiği oyuncu isimlerinin veya nicklerinin  önemli olmasının sebebi bir takımının o takımda yer alan oyuncularının o takıma bağlılıklarını ifade etmek için önemlidir. Bu nedenle popüler oyun olan among us oyununda kullanacağınız ismi farklı ve akılda seçmek daha doğrudur. Farklı güzel ve şekilli among us oyun nickleri isterseniz haberimizin içeriğine göz atmanız yeterli:

En iyi Clan isimleri  ve oyun nickleri nelerdir? En güzel Clan isimleri  ve oyun nickleriİLİŞKİLİ HABEREn iyi Clan isimleri ve oyun nickleri nelerdir? En güzel Clan isimleri ve oyun nickleri

AMONG US İSİMLERİNDE OLMASI GEREKEN BAZI ÖZELLİKLER

  • Among Us 10 karaktere kadar olan isimlere izin vermektedir. 
     
  • Among Us’ta Türkçe karakter sorunu mevcuttur. Eğer Türkçe bir isim alacaksanız “ı”, “ş”, “ğ” harfleri maalesef kullanılamıyor.
     
  • İsim alırken küfür, argo içeren isimler kullanmamaya özen gösterin. Diğer oyuncular tarafından şikayet edilip ban yiyebilirsiniz.

among us isimleri

among us isimleri

TÜRKÇE AMONG US OYUN İSİMLERİ

- Masum
Korkusuz
Dedektif
Alfa
Profesyonel
Hayalet
Patron
Kaptan
Karanlık
Astronot
Cesur
Gölge
General
Canavar
Önder
Reis
Sessiz
Gece
Kaçak
Özgürlük
Girdap
Kara delik
Uzay
Uykusuz
Çaylak
Oyunbozan
Uyumsuz
Uyurgezer
Kahraman
Demir

En güzel PUBG isimleri! En şekilli, havalı ve güzel PUBG isimlerİLİŞKİLİ HABEREn güzel PUBG isimleri! En şekilli, havalı ve güzel PUBG isimler

en havalı among us isimleri

en havalı among us isimleri

İNGİLİZCE AMONG US OYUN İSİMLERİ

Fearless
Eagle
İnfantry
Soldier
Regret
Old
Osprey
Rookie
Last Shot
Fighter
Healer
Crocodile
Sleepwalker
Duchess
Eerie
Queen
King
Solitaire
Emerald
Treasure
Noisy
Magenta
Spunky
Twinkle
Star
Killer
Heroine
Scratch
Mirage
Steel
Iron
Boost
Lucky
Murder
Shamrock
Frosty

Şık sofra sunumları nasıl hazırlanır? İftar sofraları için şık sofra sunumları

İLİŞKİLİ HABER

Şık sofra sunumları nasıl hazırlanır? İftar sofraları için şık sofra sunumları
Muradiye Camii nerede ve nasıl gidilir? Türk Çini Sanatı'nın izlerini taşıyan bir başyapıt

İLİŞKİLİ HABER

Muradiye Camii nerede ve nasıl gidilir? Türk Çini Sanatı'nın izlerini taşıyan bir başyapıt
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0