2023 nikah hediyelik modelleri neler? En güzel nikah hediyelik modelleri ve fiyatları

Yaz mevsimiyle birlikte düğün sezonu açılmaya başladı. Eskiden nikah şekeri denildiğinde herkesin aklına gelen badem şekerleri yerini çok çeşitli yeni süslere bıraktı. Evlenecek olan çiftlerin son günlerde araştırdığı konulardan biri nikah hediyeliklerini Yasemin.com ekibi olarak araştırdık. Peki, bu sezon en güzel nikah hediyelik modelleri neler? Detaylar için haberimizin içeriğine bakmayı unutmayın...

Hayatın en mutlu anlarından biri olarak nitelendirilen nikah merasimi sırasında yanlarında olan sevdiklerine, kendileri için ölümsüz olan ve akıllarının bir köşesinde sürekli olarak hatırlayacağı bu özel andan hatıra kalması için hediye ettiği çeşitli küçük hediyeliklerin hepsi nikah şekeri veya nikah hediyesi olarak adlandırılmaktadır. Yıllardır gelenekselleşen bu özel günde o ana şahitlik eden sevdiklerine nikah şekeri yerini nikah hediyesine bırakmıştır. Özellikle son dönemlerde çeşitli magnet, minimal biblolar, kokulu ve renkli mumlar gibi birçok farklı tasarım hediyelikler moda oldu. Çiftlerin özenle seçmek istedikleri 2023 nikah hediyeliklerini sıraladık. Gelin hep birlikte bakalım...

Gelin çeyizinde olması gerekenler nelerdir? 2023 çeyiz listesi ve fiyatları...İLİŞKİLİ HABERGelin çeyizinde olması gerekenler nelerdir? 2023 çeyiz listesi ve fiyatları...

EN GÜZEL NİKAH HEDİYELİK MODELLERİ

en güzel nikah hediye modelleri

en güzel nikah hediye modelleri

Tüm çiftler düğün konseptlerine, merasim sırasında giyecekleri kıyafete, merasimin yapılacağı mekana ya da en mutlu günlerini yaşamayı seçtikleri günün mevsimine; aksesuarı, rengi ya da tasarımı en uyumlu olacak şekilde nikah şekerlerini seçmek için büyük bir özen göstermekteler. 

Bu ürünleri hazır olarak siparişinizi verip istediğiniz tarihte elinizde olacak şekilde satın alabileceğiniz gibi eğer yeterli vaktiniz, sabrınız ve de az da olsa el işlerine ilginiz varsa kendiniz sevdikleriniz ile birlikte eğlenceli zamanlar yaşayarak yapmanız mümkün.

Evlilik döneminde en çok önem verdiğimiz şeylerden biri olan nikah şekeri ile ilgili kararsızsanız eğer nikah şekeri önerilerine bakarak sizin zevkinize uygun olan nikah hediyeliklerine karar verebilirsiniz.

gelin nikah hediyesi

gelin nikah hediyesi

Bu süsleri seçerken işinizi kolaylaştırmak için dikkat etmemiz gereken birkaç önemli detay vardır. 

Düğünü yapacağınız yer ya da konsepte göre kafanızda kolayca fikir oluşturabilirsiniz. 

Nikah hediyelerinde son zamanlarda doğaya kazandırabilecek kurutulmuş bitki ve incilerde kullanılmaktadır. 

Bu özel anınızı yaz aylarında yaşamayı planlıyorsanız eğer herkese yaz aylarını ve tatili anımsatan deniz kabuklarından bir hediyelik düşünebilirsiniz ya da nikah şekerinizin süsünü deniz kabuklarıyla yapabilirsiniz. 

Sadelikten yana olan çiftler için tasarlanmış birçok ürün bulunmaktadır. 

En çok tercih edilen nikah hediyelikleri arasında olan ürün buzdolabına asılan magnet tarzı modellerdir.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0