Kar spreyi camdan nasıl temizlenir? Kar spreyi camdan çıkar mı? Kar spreyi silinir mi

Evde eğlenceli aktiviteler arasında yer alan biri de soğuk havalarda yeni yılda camlara kar spreyinden şekiller yapmaktır. Özellikle yeni yılda süslenilen ve kar yağıyor görüntüsü veren kar spreyleri biraz zaman geçtikten sonra nasıl temizlenmesi gerektiği merak ediliyor. Peki kar spreyi camdan nasıl temizlenir, kar spreyi camdan çıkar mı? İşte kar spreyi temizlemenin bazı ipuçları...

Kar spreyi, vitrin, ağaç ve çiçek süslemelerinde dekoratif amaçlı kullanılabilecek pratik kullanımı pratik bir üründür. Özellikle evin havasını değiştirmek isteyen ve çocukları mutlu etmek için kar spreyinden değişik şekillerle cama dekoratif şekiller yapılır. Evin havasını değiştiren kar spreyi aynı zamanda hoş bir kokuya da sahiptir. Kullandıktan sonra birçok kişinin merak ettiği sorulardan biri cama kar spreyini sıktıktan sonra çıkıp çıkmamasıdır. Püskürtme yöntemiyle kullanılan kar spreyi bazen pencereye yapışır, bazen de pencere pervazında ya da pencerenin zeminde kalıntı bırakır. Bunu temizlemenin birkaç yolu bulunuyor. İşte kar spreyi temizlemenin bazı ipuçları...

Sararmış pimapenler nasıl beyazlatılır? Güneşten yanan pimapenler nasıl temizlenirİLİŞKİLİ HABERSararmış pimapenler nasıl beyazlatılır? Güneşten yanan pimapenler nasıl temizlenir

KAR SPREYİ NASIL TEMİZLENİR?

- Kar spreyi camdan kolaylıkla temizlemek için önce kuru temiz bir bezle silin. Ardından cam sil kar spreyini sıktığınız bölgeye püskürtün. Bir bez ile tekrar iyice silin.  

- Eğer cam kenarlarında ve pervazlarında birikmiş kar spreyi bulunuyorsa bunu temizlenmenin en kolay yolu elektrik süpürge ile çekmektir. Süpürge makinenizin uç kısmını çıkarıp deliklerin olduğu kısımlara doğru tutarak iyice temizleyebilirsiniz. Eğer köşelerden çıkmazsa elektrik süpürge makinesinde yer alan aparatları kullanarak da temizleme işlemini yapabilirsiniz. 

- Makineyle çektikten sonra kalıntıları temizlemek için temiz bir bez kullanın. Sakın kazıma işlemi yapmayın. Bu pencerelerinize zarar verecektir. Cam temizleyici kullanarak bütün kirleri yok edebilirsiniz. 

- Cam temizleyici ile temizlemek için spreyi sıkıp bir müddet bekletmeniz kirlerin hızlıca gitmesini sağlayacaktır. 

kar spreyi nasıl temizlenir

kar spreyi nasıl temizlenir

KAR SPREYİ ERİR Mİ?

Değişik boyutlarda satılan ve kullanımı çok kolay olan kar spreyinin erimesi söz konusu değildir. Camda ya da herhangi bir yerde kullanılan kar spreyinin yüzeylere zararı bulunmaz. 

kar spreyi camdan nasıl temizlenir

kar spreyi camdan nasıl temizlenir

KAR SPREYİ NASIL KULLANILIR?

⇒ Suni kar spreyi olarak da bilinen kar spreyini eğlenceli ortamlarda cama süs ağaçlarına sıkabilirsiniz.

⇒ Daha çekici hale getirmek istediğiniz aksesuarlarının üzerine sevimli objeler çizebilirsiniz. Kar spreyini kullanımı çok pratiktir.

⇒ Şişeyi elinize alın ve yaklaşık 15-20 saniye kadar çalkalayın. Sonra istediğiniz alana püskürtebilirsiniz.

kar spreyi silinir mi

kar spreyi silinir mi

Saç derisi kaşıntısı nasıl geçer? Saç derisinde kaşıntı neden olur ve kaşıntıyı gideren yöntem

İLİŞKİLİ HABER

Saç derisi kaşıntısı nasıl geçer? Saç derisinde kaşıntı neden olur ve kaşıntıyı gideren yöntem
Misophonia hastalığı nedir? Belirtileri ve tedavisi nedir? Kimlerde görülür?Neden ortaya çıkar?

İLİŞKİLİ HABER

Misophonia hastalığı nedir? Belirtileri ve tedavisi nedir? Kimlerde görülür?Neden ortaya çıkar?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0