Kışlık giysiler nasıl saklanır? Kışlıklarınızı kaldırırken işinize yarayacak 9 tavsiye

İlkbaharın gelmesiyle birlikte yavaş yavaş havalar ısınmaya başladığı için kışlık kıyafetler yerini baharlık kıyafetlere bırakıyor. Bu durumda gardıroplar da yerini alacak baharlık kıyafetlere yer açmak gerekiyor. Bu durumda gardırop temizliği ve kıyafet kaldırma işlemini doğru yapmak gerekiyor. Peki mevsimi geçen kıyafetler nasıl saklanır? Kışlık kıyafetler nasıl saklanır? İşte cevaplar:

Nisan ayıyla birlikte ilkbahara geçiş yaptığımız bu dönemde kalın kıyafetlerden kurtulmak ve daha rahat hafif kıyafetler giymenin tam zamanı. Havalar yavaş yavaş ısınırken mevsimin değişmesiyle birlikte kışlık elbiseler yerini baharlık kıyafetler almaya başladı. Kışlık kıyafetlerden kurtulup rengarenk kıyafetlere gardırobunuzda yer verebilirsiniz. Uzun ve soğuk geçen bir kışın ardından yazlık giysiler için düzenli bir şekilde çıkarıp ayarlamak için işinize yarayacak püf noktaları sizler için derledik.  Ayrıca eşyaları yerleştirirken fazla yer kaplamaması için dikkat etmeniz gereken birkaç püf noktası bulunuyor. İşte cevaplar:

Yazlık giysiler nasıl saklanır? Mevsimi geçen kıyafetler nasıl kaldırılır? İLİŞKİLİ HABERYazlık giysiler nasıl saklanır? Mevsimi geçen kıyafetler nasıl kaldırılır?

KIŞLIK KIYAFETLER NASIL SAKLANIR?

⇒ Kış mevsiminde kullandığınız tüm giysilerinizin temiz olduğundan emin olarak ve gerekirse kirli veya kullanılmış olanları yıkayarak kaldırmaya başlamanız gerekiyor. 

⇒ Kaldıracağınız giysilerin hepsini teker teker elden geçirmeniz temiz ve tertipli kaldırmış olmanız, bir sonraki mevsimde kullanmadan size ekstra avantaj kazandırır. Kışlık giysileriniz saklayabileceğiniz birkaç yöntem bulunuyor. Bunlar;

⇒ Gardırobun üst kısmına yerleştireceğiniz bir hasır sepetlerde bütün yazlık kıyafetlerinizi katlayıp saklayabilirsiniz.

kışlık kıyafetler nasıl kaldırılır

kışlık kıyafetler nasıl kaldırılır

⇒ Odanızda bulunan bazanın altına hurç içinde yazlık kıyafetleri bölümlerine ayırarak yerleştirip saklayabilirsiniz.

⇒ Buruşan ve asılması gereken kıyafetleriniz varsa onları saklamak için kanvas elbise çantaları içine asıp kırışmadan güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

kışlıkları kaldırmanın en kolay yolları

kışlıkları kaldırmanın en kolay yolları

⇒ Kullanmadığınız bir boş odanız varsa mağazalarda bulunan tekerlekli giysi askılarından temiz edip kıyafetlerinizi düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

⇒ Kırışmayacak olan kıyafetleriniz varsa hurçların içine saklayabilirsiniz. Ayrıca kötü koku oluşmaması için hurçların içine lavanta torbaları koyup kapatabilirsiniz.

Ramazan Bayramı ev dekorasyonu nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Ramazan Bayramı ev dekorasyonu nasıl yapılır?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0