Deprem yardımı nasıl alınır? 10 bin TL deprem yardımı kimlere verilecek?10 bin TL deprem yardım

Kahramanmaraş ve diğer 9 ilimizde meydana gelen deprem sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremzedelere 10 bin TL destek sağlanacağını açıkladı. Yaşanan büyük depremin ardından maddi kayıpları azaltmak adına yapılacak bu yardım nasıl alınır? 10 bin TL deprem yardımı kimlere verilecek?10 bin TL deprem yardım ödemesi ne zaman yapılacak? Detaylar haberimizde:

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6'lık depremler meydana geldi. Kahramanmaraş başta olmak üzere; Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Malatya, Adana, Osmaniye ve Şanlıurfa'da yaşanan depremin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan deprem bölgesine giderek "Depremden zarar gören ailelerin hesaplarına şimdilik 10 bin liralık destek sağlanacak." açıklamasında bulundu. Peki yaşanan bu gelişmenin ardından "10 bin TL deprem yardım parası ne zaman verilecek 10 bin TL nasıl alınır, 10 bin TL kimlere verilecek?" soruları merak edildi. İşte detaylar:

Deprem uyarı sistemi nasıl açılır? IOS deprem uyarısı nasıl açılır? Android deprem uyarısı...İLİŞKİLİ HABERDeprem uyarı sistemi nasıl açılır? IOS deprem uyarısı nasıl açılır? Android deprem uyarısı...

10 BİN TL YARDIM ÖDEMESİ NE ZAMAN KİMLERE VERİLECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hasar tespitinin ardından 10 biner lira ailelere ulaştıracağız. Bu geçiş döneminde sıkıntılarını giderelim istiyoruz." ifadelerini kullandı.

10 bin TL deprem yardımı nasıl alınır

10 bin TL deprem yardımı nasıl alınır

10 BİN LİRA YARDIM NASIL ALINIR?

10 bin lira yardımı parası depremde zarar gördüğü tespit edilen ailelerin hesabına yatırılacak.

10 bin TL deprem yardımı ne zaman

10 bin TL deprem yardımı ne zaman

NAKİT DESTEĞİNDEN YARARLANACAK OLAN İLLER!

  • Kahramanmaraş
  • Hatay,
  • Gaziantep,
  • Osmaniye,
  • Adıyaman,
  • Adana,
  • Malatya,
  • Şanlıurfa,
  • Diyarbakır
  • Kilis

depremden hayat kurtaran davranışlar

depremden hayat kurtaran davranışlar

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

bülent 1 yıl önce

hayat kurtaran davranışlarda asansörleri ve merdivenleri kesinlikle kullanmadan bina nasıl terkedilebilir. atlayın mı demek bu

Nisanur 1 yıl önce

Allah hepimize yardım edsin

Toplam 1 beğeni