Vartolu Erkan Kolçak Köstendil evleniyor! Cansu Tosun kimdir?

Ekranların sevilen yüzü Erkan Kolçak Köstendil, kendisi gibi oyuncu Cansu Tosun ile evleniyor. Geçtiğimiz ay nişan merasimi yapan çiftin bu yaz nikah masasına oturması bekleniyor. Peki Cansu Tosun kimdir?

Show Tv ekranlarının reyting rekorları kıran Çukur dizisinin Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil evleniyor. 35 yaşındaki başarılı oyuncu kendisi gibi oyuncu olan Cansu Tosun ile bu yaz nikah masasına oturacağı söyleniyor.

cansu tosun

cansu tosun

Cansu Tosun ile geçtiğimiz aylarda aile arasında bir nişan merasimi düzenleyerek evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin bu yaz dünya evine gireceği iddia edildi. Sette tanışan ikili, düğün töreni için rol aldıkları dizinin sezon arası vermesini bekliyor.

cansu tosun

cansu tosun

CANSU TOSUN KİMDİR?

Cansu Tosun, 26 Ocak 1988 tarihinde Almanya, Nürnberg'de dünyaya gelmiştir. Anne ve babası Kayseri kökenlidir. Annesi 16 ve babası 22 yaşındayken Almanya'ya göç etmişlerdir. Babası, Nürnberg'de postane yöneticiliği yapmaktadır. Annesi ise bir mağazada çalışmıştır.

Cansu Tosun, Nürnberg Operasında 13 yıl bale eğitimi aldı. Ancak liseden sonra lisans eğitimini tamamlarken, baleyi bırakız caz ve hip hop danslarına yöneldi. 

cansu tosun

cansu tosun

Cansu Tosu, Almanya'da menajer Şebnem Özberk ile tanışarak kurduğu oyunculuk hayalini gerçekleştirmek için İstanbul'a yerleşmiştir. 2010 yılında oyuncu olmak için İstanbul'a gelen Cansu Tosun, Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği BKM Mutfak ekibinden de dersler almış. Sonrasında 3. Mota Okulunda Ümit Çırak'tan oyunculuk eğitimi almıştır. Aynı zamanda profesyonel fotomodel olan Cansu Tosun, 2011 yılında TRT ekranlarında Küçük Hanımefendi adlı dizi ile ilk oyunculuk hayatına adım atmıştır. Ardından 2012 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Kayıp Şehir dizisinde Zehra karakterini canlandırmıştır.

cansu tosun

cansu tosun

Oyunculuk konusunda başarısını gösteren Cansu Tosun, bir çok dizi ve film projesinden teklif almaya başlamıştır. 2013 yılında Kudret Sabancı'nın yaptığı Bugünün Saraylısı adlı dizi de başrol oyuncusu olarak yer almıştır. 2014 yılında Keremcem ile İksir:Dedemin Sırrı adlı sinema filminde başrol oynamıştır.

Cansu Tosun'un rol aldığı sinema ve filmler;

2011- 2012 - Küçük Hanımefendi

2012 - 2013 - Kayıp Şehir

2013 - Bugünün Saraylısı

2014 - İksir: Dedemin Sırrı

BİR YORUM YAPIN 3

Selin 5 yıl önce

Birbirlerine çok yakışıyor lar, maşallah.

elefe beyehan 5 yıl önce

erekana yakışmıyor vartolu bula bula buldun

Toplam 1 beğeni

elefebeyehan 5 yıl önce

erkana yakışmıyor

Toplam 1 beğeni