Caner Toygar canlı yayında intihar etti! Caner Toygar kimdir?

Katıldığı evlilik programları ile ekranların tanına yüzü haline gelen Caner Toygar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında intihar teşebbüsünde bulunarak sevenlerini korkuttu. Sosyal medyayı karıştıran Caner Toygar merak edilen isimler arasına girdi. Peki Caner Toygar kimdir? Caner Toygar neden intihar etti?

Katıldığı evlilik programları ile tanınan ve adını ilk Tülin Koca ile birlikte duyduğumuz en son olarak da Esra Erol'un sunduğu evlilik programında tanışıp evlendiği Berke ile duyduğumuz Caner Toygar, "dayanamıyorum" diyerek İnstagram hesabı üzerinden açtığı canlı yayında intihar teşebbüsünde bulundu. 

caner toygar

caner toygar

Caner Toygar Instagram hesabından yaptığı son paylaşımda “Birazdan cesaret toplayınca ;) canlı yayın açıyorum herkes izlesin sürprizler var son sözler güzeldir” ifadelerini kullanarak canlı yayın başlattı. Canlı yayında şu sözlere yer veren Toygar; 

"Hakkımı kimseye helal etmiyorum. Herkesten çok özür diliyorum, saçma sapan bir şey yapmak istemiyordum ama artık dayanamıyorum" dedi. Ardından yayını sonlandıran Toygar, son olarak şu cümleyi paylaştı; "İntihar bir çözüm değil, aksine, bir çözümsüzlüktür, bir sondur ve bir yenilgidir." 

Sevenlerinden helallik isteyen Toygar'ın durumunu katıldığı programın sunucusu Esra Erol'un eşi Ali Özbir doğruladı. Özbir, Toygar'ın Beylikdüzü'nde bir hastanede tedavi altına alındığını ve durumunun iyiye gittiğini söyledi.

caner toygar

caner toygar

CANER TOYGAR KİMDİR?

Caner Toygar, 1 Ocak 1980 yılında Adana'da dünyaya gelmiştir. Lise eğitiminin ardından okul hayatına devam etmeyerek 2013 yılında evlilik programına katılan Caner, Tülin Koca ile yaşadığı aşk ile Türkiye gündemine oturdu ve kısa sürede isminden sıkça söz ettiren kişi haline geldi.

Evlilik programının ardından Tülin ile yaşadığı ilişkiyi katıldığı gündüz kuşağı programında anlatan Caner, burada telefona bağlanan Tülin'e sinirlenerek başında bardak kırmış, bu görüntüleriyle ülke gündemine damgasını vurmuştu.

caner toygar

caner toygar

2009 yılında müzik konusunda da atılım yapmış ve “Naber Fıstık” isimli albümü çıkarmıştır.

Evlilik programının ardından bir süre oyunculuk için çabalayan ardından Ataşehir'de köfteci dükkanı açan Caner, bu alanda ilerleyemeyince, ekranlara çıkış nedeni olan evlendirme konseptini kullanarak arkadaşlık sitesi açmıştır.

Caner Toygar, kaynana Semra, Çiçekçi Kız ve Lanetli Anahtar adlı projelerde oyunculuğunu sergilemiştir.

BİR YORUM YAPIN 21

Gakgo 6 yıl önce

Hade len ordan bizene ondan

Toplam 1 beğeni

Sivasli 6 yıl önce

Sanki çok umrunda

Toplam 1 beğeni

Mehmet paşa 6 yıl önce

Oğlum bak git.

Toplam 1 beğeni

Sinan 6 yıl önce

allah aşki için düş aryik yakamizdan

Toplam 1 beğeni

Nejo 6 yıl önce

Bu tipler milleti sömürmeye o kadar alışmışlar ki unutuldukça,nakit tükendikce gündem yaratıyor. Bu işler cahilane ve boş.

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun