İstanbul Avrupa yakasında nerede mangal yakılır?

Sıcak yaz günlerinde ailenizle ve sevdiklerinizle serin hafta sonları geçirmek istiyorsanız, İstanbul dışına gitmenize gerek yok. Kurban Bayramı'nda kesilen etleri değerlendirmek ve ailenizle keyifli bir an geçirmek için mangal yakabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası'nda rahatlıkla mangal yakabileceğiniz yerleri sizler için hazırladık. İşte, o yerler...

Mangal yakmak tatilde yapılacak en güzel etkinlikler arasındadır. Sevdiklerinizle ve ailenizle birlikte gidebileceğiniz hem yemek yiyebileceğiniz hem de eğlenceli zamanlar geçireceğiniz İstanbul Avrupa Yakası'nda mangal yapılacak alanları sizler için hazırladık. Peki, İstanbul Avrupa Yakası'nda mangal nerelerde yakılır? Anadolu Yakasında mangal yakılacak yerler için haberimizin içeriğine göz atabilirsiniz. Mangal yapacağınız mekan önerileri için haberimizin içeriğine göz atabilirsiniz...Mangal kömüründen arta kalanlar nasıl değerlendirilir? haberimiz için linke tıklayın.

İSTANBUL AVRUPA YAKASI MANGAL ALANLARI

FATİH ORMANI

FATİH ORMANI

Şehir merkezine çok yakın olmasının yanı sıra 1500 dönüme yayılan gür ağaçları ve rekreasyon alanlarıyla da oldukça dikkat çeken Fatih Ormanı, günün her saatinde gezmek için tercih edilebilir. Ailenizle mangal yapacağınız güzel manzaralı yerlerden biridir.

MEHMET AKİF ERSOY MESİRE YERİ

MEHMET AKİF ERSOY MESİRE YERİ

Ünlü şair Mehmet Akif Ersoy adına kurulan Mehmet Akif Ersoy Mesire Yeri, Sarıyer ve Levent gibi yerlere yakınlığı sayesinde Avrupa Yakası'nda oturanların nadide seçeneği oluyor. Kaliteli bir restorana ve bakımlı oturma alanlarına sahip olan bu alan, kalabalık ailelerin tercihi olabilmektedir.

BENTLER MESİRE YERİ

BENTLER MESİRE YERİ

Belgrad Ormanı'nın gözde mesire alanı olan Bentler Mesire Yeri'nde, büfesinden piknik için gerekli malzemeleri almak mümkün olabilmektedir. Ormanın derinliklerine kadar uzanan yürüyüş parkurları ve bisiklet yolu da ziyaretçilerin en fazla ilgi gösterdiği alanlar olmaktadır.

Binbaşı Çeşmesi

Binbaşı Çeşmesi

Eyüp mevkisine bağlı Binbaşı Mesire Yeri, harika manzarası ve temiz havası ile şehirden uzak kalmışsınız gibi bir hissiyat yaşayabilirsiniz. Buraya ailecek gelebilir ve mangal keyfini sevdiklerinizle beraber çıkartabilirsiniz.

Göktürk GöletiAyvat Bendi Mesire Yeri, Aziz Paşa Mesire Yeri, İstanbul'un en güzel ve en keyifli zamanlar geçirebileceğiniz Eyüp'e bağlı piknik alanları olmaktadır.

Ahşap kesme tahtası temizliği nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Ahşap kesme tahtası temizliği nasıl yapılır?
 Biberon ısıtıcısı ne işe yarar? Biberon ısıtıcısı nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Biberon ısıtıcısı ne işe yarar? Biberon ısıtıcısı nasıl kullanılır?
Ayder'in sembolü haline gelen salıncaklar kaldırılıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Ayder'in sembolü haline gelen salıncaklar kaldırılıyor!

BİR YORUM YAPIN 0