Bozkırın nazar boncuğu minik Eylül!

Sivas'ın Yıldızeli İlçesi Kargın Köyünü cumhuriyet tarihinde ilk defa bir vali ziyaret etti. Bozkırın nazar boncuğu gibi duran minik Elif'i sevmelere doyamayan Vali Ayhan, Eylül'e bebek hediye edip harçlık verdi.

Soyları Oğuzların 24 boyundan biri olan Kargın Boyundan gelen Sivas'ın Kargın Köyü sakinleri, köylerinde ilk defa vali ağırladı. Sivas Valisi Salih Ayhan'ın ziyaret ettiği köylüler geleneksel kıyafetleriyle Valiyi karşıladı.

"SAYIN VALİM BİR AYRANIMIZI İÇ"

Sivas'ın Yıldızeli İlçesi Güneykaya Beldesine giden Sivas Valisi Salih Ayhan, burada gerçekleştirdiği okul ziyaretlerinin ardından ve GES santrali açılışı yaptı. Vali Salih Ayhan'ın yanına giden Kargın Köy Muhtarı Hacı Erdoğan; "Bizim köyümüze cumhuriyet tarihinde hiç vali gelmemişti.

Bende valimizin yanına gidip 'Sayın valim birde bizim köye gelip bir ayranımızı içseniz' dedim. Valimizde sağ olsun ayran olurda ben hiç gelmez miyim' dedi. Ben köylülere valimizin geleceğini haber ettim.

Valimiz köye geldi sorunlarımızı ve isteklerimizi kendisine anlattık. Hepsini not aldırdı. Eskiden valiliğin önünden geçemezdik şimdi vali köylünün ayağına geliyor. Bundan daha güzel ne olabilir ki" dedi.

Sinem Yalçınkaya-Sarp Akkaya, Kaan bebeğin yüzünü gösterdi

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Yalçınkaya-Sarp Akkaya, Kaan bebeğin yüzünü gösterdi
 'Baba yadigarı' sincapla İstanbul turu! Mehmet Şeker omzunda gezdirerek...

İLİŞKİLİ HABER

'Baba yadigarı' sincapla İstanbul turu! Mehmet Şeker omzunda gezdirerek...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0