Lavanta tarlalarında güne sporla başlıyorlar

Edirne'de bir grup, bu yıl 4.'sü düzenlenen Lavanta Tarla Günleri Festivali kapsamında Karaağaç'ta bulunan lavanta tarlasında yoga yaptılar.

Edirne Valiliği himayesiyle Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü ve Edirne Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğinde bu sene 4.'sü gerçekleştirilen Lavanta Tarla Günleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında enstitünün Karaağaç’ta bulunan lavanta tarlasına gelen bir grup, yoga eğitmenliği yapan Tuğçe Tarancı yönetiminde bazı egzersizler gerçekleştirdi. 

Sabahın erken saatlerinde gerçekleşen yogayı, güne başlangıç rutini olarak düşünebileceğini belirten Tarancı, 'Tabii ki günün her saatinde yoga pratiğini yapmak mümkün ancak güne daha canlı bir başlangıç için sabah saatlerinde olmasını öneriyoruz.' ifadelerini kullandı.

Katılımcılardan Nilsu Çakır, 'Kendimi şu an muhteşem hissediyorum. Bir stüdyoda yapmaktansa topraklanarak ve toprağa basarak enerjiniz dengeleniyor. Burada yoga yapmak ekstra huzur verdi.' yorumunda bulundu.

Bir başka katılımcı Büşra Coşkun ise, 'Çok mutlu oldum ve çok iyi geldi. Herkese tavsiye ediyorum. Salgında evlerimizde çok sıkıldık artık topraklanmaya ihtiyacımız var, böyle yerleri boş bırakmayalım.' ifadelerini kullandı.

Eser Eyüboğlu oğulları Ege ve Can'a flüt çaldı!

İLİŞKİLİ HABER

Eser Eyüboğlu oğulları Ege ve Can'a flüt çaldı!

BİR YORUM YAPIN 0