Ada Masalı 7. yeni bölüm fragmanı yayında! Ada Masalı dizisinin konusu nedir?

Star ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı Ada Masalı, 7. bölümüyle 3 Ağustos Salı günü seyirciyle buluşacak. Yeni bölümde Haziran, Poyraz’ı delice kıskanırken sırrının yükü altında eziliyor. Peki Ada Masalı dizisinin konusu nedir?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’nın geçen haftaki bölümü heyecan dolu bir finalle bitti. Adaya veda etmek üzere vapura binen Haziran’a son dakikada Poyraz’ın yetişip “Gitme!” demesi ikili arasında romantik anlara sebep oldu. Yeni bölümden yayınlanan ön izleme sahnesinde Zeynep (İpek Tenolcay), yıllar sonra Kırlangıç Adası’na geri dönüyor. 

Hem kız kardeşi Selma’yla (Nihan Büyükağaç) arası bozuk olan hem de Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile Görkem’in (Bülent Çolak) kendisinin arkasından iş çevirdiğini öğrenen Zeynep’in adaya gelişinin dengeleri nasıl değiştireceği ise merakla bekleniyor. Geçen bölümde reytinglerinin düşüşüyle dikkat çeken Ada Masalı dizisinin 5. yeni bölümü 13 Temmuz Salı akşamı yayınlanacak. Diziye yönelik eleştiriler sosyal medyada arttı. Yeni bölümde reytinglerin düşüşe devam mı edeceği yoksa yükseliş mi yaşanacağı merakı var… 

ADA MASALI 7. BÖLÜM FRAGMANI:

Öpüşmelerinin ardından Poyraz Haziran’ın duygularından emin olur ancak Haziran bunu konuşmayı reddeder. Bunun üzerine genç adam  “Bundan sonra başka bir Poyraz görmeye hazır ol” der.

Haziran eski aksi, az konuşan Poyraz’ı görmeyi beklerken tam tersi bir manzara çıkar karşısına. Üstüne otele gelen genç bir kadın müşteri Poyraz’a ilgi gösterir. Haziran çıldıracak gibi olur!  Poyraz’ı delice kıskanırken sırrının yükü altında ezilmektedir. Bu sırada Alper, Biricik’ten duyduklarını Poyraz’a söylemekte kararlıdır, ancak Biricik Alper’e mani olmak için elinden geleni yapar.

Selma ve Zeynep’in küslüklerinin asıl sebebi büyük bir kız kardeş kavgasıyla patlar ve bütün Ada çalkalanır.  Ama Ada halkını asıl sarsacak bomba, Poyraz’ın arazilerini satın almaya çalışan şirketin perde arkasında Hakan’ın olduğunun anlaşılmasıdır.

 

 

Ada Masalı dizisi nerede çekiliyor? Ada Masalı dizisi hangi adada?İLİŞKİLİ HABERAda Masalı dizisi nerede çekiliyor? Ada Masalı dizisi hangi adada?

Açılış yaklaşırken otele aşçı bulmaları gerekecektir. Haziran ve Poyraz elbette bu konuda anlaşamaz; Haziran gösterişli ve yenilikçi yemekler isterken, Poyraz sadelik ve lezzet peşindedir. Poyraz, Haziran'ın her şeyi teknoloji ile çözmeye çalışmasına sinir olur ve ona teknolojiyi kullanmadan bir gün geçirip geçiremeyeceğini sorar. İkili tatlı bir iddiaya girerler; Haziran ıssız bir koyda hayatta kalmayı başarırsa Poyraz ona en büyük sırrını söyleyecektir. Kaybederse de Haziran Poyraz'a sırrını anlatmak zorunda kalacaktır. Koy dönüşünde Haziran hiç beklemediği bir iş teklifi alır. Poyraz bu teklifle çok sarsılır.

Dahası istemeden zarar verdiği kişinin Poyraz olduğunu anlar. Neden olduğu zararı düzeltmeyi kafasına koyan Haziran, Poyraz'a bir teklifle gider.

ADA MASALI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Haziran, ne zamandır hayalini kurduğu Tokyo'daki pozisyon için patronu Doygun'la görüşmeye gider. Ancak hayalindeki terfiyi almak için patronuna bir konuda yardım etmesi gerekecektir:

Kırlangıç Adası'na gidip arsasını satmamak için direnen, Ada'nın da gelişiminin önünü tıkayan huysuz adamın bir açığını bulmalıdır. Haziran, bahsedilen araziye gittiğinde Poyraz'la tanışır. Poyraz onu turist kafilesiyle beraber fabrikadan atmaya çalışır. Daha ilk andan birbirlerine gıcık olurlar. Bu sırada Haziran patronun ihtiyacı olan bilgiye ulaşır.

ADA MASALI OYUNCULARI KİMLERDİR?

Aşk hikayesini konu alacak olan dizinin başrollerini Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan gibi önemli isimler paylaşırken dizide aynı zamanda İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi önemli oyuncular yer almakta. Ali Bilgin yönetmenliğindeki yeni dizinin yapımı ise Ay Yapım tarafında. Doğa ve tarihi bakımdan ilgi çeken İzmir'de çekilecek olan dizide çekimler öncesi hazırlıklar son aşamaya geldi.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Musab 2 yıl önce

Bence çok iyi

Osman 2 yıl önce

Çok kötü bir dizi oyuncular yapmacık

Aşk mantık intikam 2 yıl önce

Hangi dizi