Murat Kekilli'den dikkat çeken bir paylaşım: Pakistanlı genç Zelenski'ye ne demişti

Şarkıcı Murat Kekilli sosyal medya hesabından, yaklaşık 10 ay önce Pakistanlı bir gencin Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski'ye söylediği sözlerini hatırlatan bir paylaşımda bulundu. İşte görenleri şaşkına çeviren o paylaşım...

Bir süredir gözlerden uzak olan şarkıcı Murat Kekilli Twitter hesabından şaşkına çeviren bir paylaşımda bulundu. Kekilli, yaklaşık 10 ay önce İsrail'in Filistin üzerinde uyguladığı bombardımana Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski'nin destek verici sözlerine karşın Pakistanlı bir gencin paylaşımındaki sözlerini hatırlattı.

ZELENSKİ'NİN İSRAİLİ DESTEKLEYİCİ PAYLAŞIMI

Hamas'ın 12 Mayıs 2021'de İsrail'in bombardımanına füzelerle karşılık vermesine Zelenski, "İsrail'de gökyüzü füzelerle dolu. Bazı şehirler yanıyor... Kurbanlar, birçok yaralı ve birçok insan trajedisi var. Bütün bunlara yas ve keder olmadan bakmak mümkün değil. İnsanların canı için çatışmanın bir an önce durdurulması gerekiyor" sözleriyle algı oluşturmaya çalışmıştı.

Zelenski

Zelenski

"BOMBALADIĞINDA ANLARSIN"

Kekilli'nin Pakistanlı gencin sözlerini hatırlatmak amacıyla yaptığı paylaşım sosyal medya gündemini şekillendirdi. Hissam Ullah Baig adlı Pakistanlı genç, Zelenski'nin Filistin'e karşı İsrail'i destekleyici paylaşımına şu şekilde yanıt vermişti:

"Bir komedyen daima komedyendir. Bir gün Rus uçakları Kiev, Kharkiv ve Odessa'yı bombaladığında anlarsın."

 

BİR YORUM YAPIN 0