Selen Görgüzel'den Ahu Yağtu'ya sert eleştiri! 'Evlilik ticareti yapanları kınıyorum'

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile 9 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda noktalayan oyuncu Selen Görgüzel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yüklü miktarda nafaka alan kadınları eleştirdi.

Geçtiğimiz aylarda 9 yıllık hayat arkadaşı Hamdi Alkan'la evliliklerini sonlandıran oyuncu Selen Görgüzel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla nafaka alan kadınlara ateş püskürdü. Protokol gereği mahkemeden Hamdi Alkan'a ait Amerika'nın New York kentindeki ev ile lüks bir otomobili alan Görgüzel, maddi ve manevi hiçbir şekilde tazminat talebinde bulunmamıştı.

Selen Görgüzel

Selen Görgüzel

Son dönemlerde Cem Yılmaz ve Ağu Yağtu arasındaki dolarla nafaka ödeme olayının gündem olmasıyla Görgüzel'in sosyal medya hesabından "Kimse kusura bakmasın bu anneliği ve evliliği sömürüdür. Evlilik ticareti yapan hemcinslerimi esefle kınıyorum" şeklinde paylaşım yapması dikkat çekti.

Cem Yılmaz ve Ağu Yağtu

Cem Yılmaz ve Ağu Yağtu

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

Ünlü oyuncu Selen Görgüzel, Etiler'de objektiflere yansıdı. Muhabirlerle ayak üstü sohbet eden ünlü oyuncu "Bekarlığa alıştınız mı?" sorusuna "9 yıllık evlilik geride kaldı, kolay değil. Hâlâ idrak edemedim. Bekarım gibi gelmiyor bana. Ama olması gereken oldu. Hayatın akışında olabilecek şeyler bunlar. Yaşandı ve bitti. İyisiyle kötüsüyle 9 yıl geride kaldı. Bitmiş olan bir şeyin arkasından konuşulmaz." şeklinde yanıt verdi.

Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan

Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan

Tek celsede evliliklerini noktalayan ikiliden Alkan'ın eski eşine New York'ta ev bir de lüks otomobil bıraktığı iddia edilmişti. Daha sonra söz konusu lüks otomobilin 2005 model bir Peugeot 206 olduğu ortaya çıktı. Görgüzel'e sosyal medyada günlerce konuşulan araba hatırlatıldığında "Sattım, o defter de kapandı" ifadelerini kullandı.

2005 model bir Peugeot 206

2005 model bir Peugeot 206

"SELEN GÖRGÜZEL VE HAMDİ ALKAN BOŞANDI"

2014 yılında dünya evine giren yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, 8 yıllık evliliklerini tek celsede bitirdiler. Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddialarıyla gündemden düşmeyen çift, Beykoz Adliyesi'nde anlaşmalı olarak boşandı.

 Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel

Boşanma protokolü gereği Hamdi Alkan'ın Selen Görgüzel’e New York’ta bir ev ile lüks otomobil verdiği iddia edilirken söz konusu otomobilin modeli görenleri şaşkına çevirdi. Bahsi geçen lüks otomobilin 90 bin TL değerindeki 2005 model bir Peugeot 206 olduğu ortaya çıktı.

2005 model Peugeot 206

2005 model Peugeot 206

"DOKUZ YIL BİRLİKTE AĞLAYIP GÜLDÜK!"

Birbirlerinden hiçbir şey talep etmediklerini öğrenilen çiftin ayrılığının ardından Selen Görgüzel sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. "Dokuz yıl beraber ağlayıp beraber güldük." diyen Görgüzel paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Aynı havayı soluduk, çok sevdik, sevildik, çok didiştik, çok barıştık, unutulmaz anılar biriktirdik. Hastalıkta ve sağlıkta da hep beraberdik. Bugün karı koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız. Kızıma ve bana kattığın tüm güzellikler için teşekkür ederim Hamdi Alkan. Başarı ve mutluluk daima seninle olsun"

Selen Görgüzel ınstagram hesabından paylaşım yaptı

Selen Görgüzel ınstagram hesabından paylaşım yaptı

KONUŞMA YASAĞI KOYDURDU!

Hamdi Alkan'ın açtığı davada şaşırtan detaylar ortaya çıktı. Şiddetli geçimsizlik ve fikir ayrılıkları sebebiyle ayrılan ikilinin konuşma yasağı koydurduğu öğrenildi. Buna göre taraflardan biri sessizliğini bozarsa 2.5 milyon TL tazminat ödeme yapacak. Ayrıca iddialara göre Alkan eşi eski için Etiler’de ev kiraladı ve 1 yıllık kirasını da peşin ödedi.

Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan

Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan

AYRILIK HABERLERİNE ŞAŞIRTAN YANIT!

Son dönemlerde boşanma haberleriyle gündemden düşmeyen ünlü yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün Etiler'de bulunan bir mekana girerken görüntülendi. 2014 yılında nikah masasına oturduğu oyuncu Selen Görgüzel ile ayrılık haberlerine yorum yapmayan Alkan, muhabirlerin sorularını yanıtsız bıraktı. 

Hamdi Alkan ve eşi Selen Görgüzel

Hamdi Alkan ve eşi Selen Görgüzel

"Konuşmayacağım" diyen ünlü yönetmen basın mensuplarına görüntü vermemek için mekanın arka kapısından çıkarak evinin yolunu tuttu.

Hamdi Alkan

Hamdi Alkan

HAMDİ ALKAN VE SELEN GÖRGÜZEL BOŞANMA KARARI ALDI!

Uzun süredir annesinin yoğun bakımda olması sebebiyle zor günler geçiren yönetmen Hamdi Alkan'ın evliliğinde de krizler yaşadığı ileri sürüldü. 2014 yılında oyuncu Selen Görgüzel ile dünya evine giren Hamdi Alkan'ın eşiyle boşanma kararı aldığı öğrenildi.

Selen Görgüzel

Selen Görgüzel

Zaman zaman boşanma haberleriyle gündeme gelen ünlü çiftin bu defa kesin olarak evliliklerini bitirecekleri konuşuluyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Selen Görgüzel "Şu anda bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Önümüzdeki günlerde açıklama yapacağız." şeklinde konuştu. Anlaşmalı olarak boşanacakları iddia edilen ikiliden Selen Görgüzel'in eşiyle Zekeriyaköy'de yaşadığı evden ayrıldığı da söylenenler arasında. Buna göre Görgüzel Etiler'de kendisine ev tuttu.

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel boşanıyor

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel boşanıyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Şimdiye kadar yapılan bütün korkunç şakaları unutun

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

vatandaş 2 yıl önce

amaçları ses getirip çürümüş sanatta yerini ve ekmeğini almaktı bunu da başardılar yoksa hangi akıl hamdi ile evlilik yapardı ki

İşte öyle 2 yıl önce

Tiyatro ya da sanat adı altında karının dudaklarına çökülmesine güler geçersen sonu bu olur.

Toplam 3 beğeni

Özcan 2 yıl önce

Eeee öyle sanat diye eşini sahnede başkaları ile öpüstürursen sonu da bu olur.gazman efendi

Toplam 3 beğeni

gvn 2 yıl önce

Bu adam sürekli boşanıyor. sıkıntı var bunda....

Toplam 1 beğeni

cayn 2 yıl önce

başarısız bir mizahçı, Amekika da Süperman yaparlar bu dingil çıkar Gazman yapar.

Toplam 3 beğeni