Survivor'da Hikmet'in sözleri Nagihan'ı çıldırttı! Acun Ilıcalı acil durum konseyini topluyor

Survivor All Star'da tansiyon giderek yükseliyor. Yarışmanın önceki akşam ekrana gelen bölümünde iki takım, ödül için mücadele etti. Nagihan ve Hikmet arasındaki gerilim güne damga vurdu. Acun Ilıcalı, yarışmacıları şaşırtan bir karar açıkladı.

Ünlüler ve Gönüllüler'in Dominik'teki şampiyonluk mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor.  Dokunulmazlık oyunlarının tamamını kazanan Ünlüler takımı bu kez ödül için Gönüllüler ile karşı karşıya geldi. İlk tur kadınların galibiyeti ile sonuçlanırken, ikinci turda kazanan Gönüllüler oldu. Best Of'a giden mücadelede ödül 10 gündür aç olan Gönüllüler takımına gitti.

NAGİHAN VE HİKMET GERİLİMİ

Sude ile parkura çıkan ve yenilen Nagihan turun bitmesine rağmen atış yapmaya devam edince Hikmet'in müdahalesi ile karşılaştı. Çılgına dönen Nagihan, önce elindeki frizbileri göstererek "Bunu kafana geçiririm" dedi, ardından ise "Adam ol" diye bağırmaya başladı. Takım arkadaşlarının araya girmesine rağmen Nagihan, Hikmet ile tartışmaya devam etti.

Nagihan bir sonraki karşılaşmada Evrim ile parkura çıktı. Rakibinin gülmesine takılan Nagihan "Bakıyorum çok komik geldi, çok eğlendin" dedi. Evrim ise "Hikmet'in hiçbir şeyi beni ilgilendirmez. 'Ağzını yırtarım' dedin ya, komiğime geldi abla" diyerek kendini savundu. 

ACUN ILICALI'DAN SERT UYARI

Ada konseyinde ilk konu Nagihan ve Hikmet arasındaki gerilimdi. Acun Ilıcalı "Bugün gördüğüm kadının benim tanıdığım Nagihan ile uzaktan yakından alakası yok" dedi.  Oyun sırasında yaşanan gerginliklere tölerans gösterebileceğini söyleyen Acun Ilıcalı, sözü Nagihan'a verdi.

Nagihan ise kendisini şu şekilde savundu:

"Ben söyleyeceklerimi söyledim. Geldiğimden beri benimle alıp veremediği ne ben bunu bilmiyorum. Sürekli benim geçmiş kariyerime laf eden bir insanla ben burada gece gündüz uğraşıyorum, siz bunu bilmiyorsunuz. Artık benim sabrım taştı. Ben geldiğimden beri Hikmet'in hakkını hep vermeye çalışıyorum. Artık bitme noktasındayım. Suvivor hariç her şeyi yaşıyorum burada. Ben onunla muhatap olmamaya çalışıyorum. Ben Hikmet'in sesini duymak istemiyorum. Benim açığımı kollamasını istemiyorum. Bittim artık Acun Bey daha burada ne yaşayabilirim? Siz bunu bana söyleyin. Burada All Star şampiyonu var. Onun şampiyonluğunun bile şaibeli olduğunu söyleyebilecek bir insan. Onunla aynı ortamda olmak istemiyorum. Sesini duymak, yüzünü görmek istemiyorum."

"ELİNDE BALTA İLE GEZEMEZSİN"

Survivor'ın atletizm yarışması olmadığını aksine mental dayanıklılık yarışması olduğunun altını çizen Acun Ilıcalı şunları söyledi:

"Benim sinirim bozuk diyerek burada baltayla gezemezsin, buna izin vermedim. vermeyeceğim... En favori yarışmacılardan biri olabilirsin, belki de kazanma ihtimalin var o da olabilir ama bir saniye tereddüt etmem. Hiçbir yarışmacının burada iltiması yok. Bu yaptıklarını kim yaparsa sana da o yaptırımları yapacağım"

Yaşananları kabul etmediğini söyleyen Acun Ilıcalı, Nagihan Karadere'ye bir ödülden faydalanmama cezası verdi. 

Survivor All Star'da kim elendi? 19 Nisan SMS sonucu...

İLİŞKİLİ HABER

Survivor All Star'da kim elendi? 19 Nisan SMS sonucu...

BİR YORUM YAPIN 1

Devriye 2 yıl önce

Kızın üstüne fazla gidiyorlar..yazık