Bahar Kapıda bu hafta Şırnak'ta 2 gün 2 gece süren aşiret düğününe konuk oluyor!

Kanal 7 ekranlarının en çok izlenen gezi programı Bahar Kapıda, her hafta Anadolu'nun göz kamaştıran köşelerini izleyenlerle buluşturuyor. 7'den 70'e geniş bir izleyici kitlesine sahip olan program bu hafta Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Mutluca köyünde 2 gün 2 gece süren aşiret düğününe konuk oluyor.

Kanal 7 ekranlarının fenomen programı "Bahar Kapıda" her hafta Türkiye'nin kültür ve tarih kokan şehirlerine konuk oluyor. Bahar Gelir'in eğlenceli ve samimi sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen program bu hafta rotasını Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Mutluca köyüne çevirdi. 

Kanal 7 ekranlarının sevilen programı Bahar KapıdaİLİŞKİLİ HABERKanal 7 ekranlarının sevilen programı Bahar Kapıda'da Şırnak'ta! Aşiret düğününe katıldı

Bahar Kapıda

Bahar Kapıda

Şırnak'ın etkileyici atmosferini gözler önüne seren Bahar Kapıda ekibi, 2 gün 2 gece süren aşiret düğününe konuk oldu. Jirke aşiretinden Erkan Öter ve Viyan Adıyaman'ın düğününde düğün sahipleriyle birlikte mutluluklarını paylaşan Bahar Gelir, keyif dolu anları izleyenlerle buluşturdu. Bahar Gelir'in yeşil tonlarındaki elbisesi düğünde en dikkat çeken detaylardan biri oldu.

Bahar Kapıda Şırnakta aşiret düğününe katıldı

Bahar Kapıda Şırnakta aşiret düğününe katıldı

Altın ve paraların göz doldurduğu düğünde gelin ve damada takılan takıları meşhur masa etrafında oturan 9 kişi saymakta zorlandı. 5 kişinin akın ettiği düğünde gelin ve damada toplamda 1 milyon 150 bin TL'lik takıldı. 

Bahar Kapıda ekibi Şırnakta

Bahar Kapıda ekibi Şırnakta

Hem görsel hem de lezzet şöleninin yaşandığı görkemli düğünde misafirler için hazırlanan yemeklere 950 kilo et kullanıldı. 

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Anadolu'nun her köşesinden hayatlar, hikayeler ve sohbetlerin ekranlara taşındığı 'Bahar Kapıda'nın yeni bölümü Pazar günü Kanal 7 ekranlarında... 

Bahar Kapıda bu hafta Karadeniz'in yeşil rüyası Trabzon'a konuk oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Karadeniz'in yeşil rüyası Trabzon'a konuk oluyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0