Emine Erdoğan'dan YKS'ye girecek öğrencilere başarılar mesajı!

Emine Erdoğan, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'na girecek öğrencilere sosyal medya hesabı üzerinden başarı mesajı yayınladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden üniversite sınavına girecek öğrencilere başarılar mesajı yayınladı. "Üniversite sınavına giren tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum." diyen Emine Erdoğan, ailelere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

EMİNE ERDOĞAN SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARI DİLEDİ

YKS'ye girecek birçok öğrenci için başarı mesajı yayınlayan Emine Erdoğan, "Üniversite sınavına giren tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Her birine hedefledikleri okullarda, edinecekleri tecrübelerle mutlu bir üniversite hayatı temenni ediyorum. Çocuklarının sınav heyecanına ortak olan ailelerimize de emekleri için teşekkür ediyorum."

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0