Kırgız Köyü Ulupamir Bahar Kapıda’da

Anadolu’nun her köşesini gezip, Anadolu’nun gizli kalmış bölgelerini ekrana taşıyan Bahar Kapıda programı meraklı ve keyifli sohbetlerle Kanal 7’de ekrana geliyor.

Anadolu insanının samimiyeti, Türkiye’nin cennet köşeleri, birbirinden ilginç yaşam hikâyeleri Bahar Gelir’in içten sunumuyla Bahar Kapıda’da izleyici karşısına çıkıyor. Bahar Kapıda bu hafta Kırgızların yaşadığı Van Ulupamir köyünden eğlenceli görüntülerle ekrandaki yerini alacak. Bahar Kapıda ekibi Ulupamir’de ilk olarak bölgenin delikanlılarıyla bir araya gelip eski Türk sokak oyunlarını oynadı. Aşık atma oyununun Türklerin en eski oyunlarından olduğunu öğrenen Gelir, onlarla aşık atmaya çalıştı. Bahar Kapıda ekibinin bir sonraki durağı el işlerinin hazırlandığı bir sanat atölyesi oldu. Kırgız kadınlarının el emeklerini görüntüleyen Gelir, ortaya çıkan eserler karşısında hayranlığını gizleyemedi.

Kırgız Köyü Ulupamir Bahar Kapıda’da

Kırgız Köyü Ulupamir Bahar Kapıda’da

Bahar Kapıda ekibi son olarak köy sakinleriyle buluştu. Kırgız amcalardan Kırgızistan’dan nasıl göçtüklerini dinleyen Gelir, Kırgız geleneklerini de yerinde öğrendi.

Bahar Kapıda ve ekibi bir kez daha HakkariİLİŞKİLİ HABERBahar Kapıda ve ekibi bir kez daha Hakkari'de ağırlanıyor!

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ ile Cumartesi ve Pazar 21.20’de Kanal 7’de…

Bahar Kapıda bu hafta Tekirdağ oyunlarını ve lezzetlerini sunuyor

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Tekirdağ oyunlarını ve lezzetlerini sunuyor
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0