Nişan töreninde paraları gelinin yüzüne attı! O anlar damga vurdu

Sosyal medyada paylaşılan nişan videosu törene damga vurdu. Nişan merasimine katılan yaşlı adamının çifte hediye edeceği parayı gelinin yüzüne atarak verdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu. Yaşlı adamın bu hareketini kimse anlamlandıramadı.

Nişan ve isteme törenlerinde kaydedilen kısa süreli görüntüler sosyal medyada oldukça dikkat çekiyor. Son olarak nişanlanan iki gencin nişan merasimine katılan yaşlı adamın hareketleri gündem oldu.

NİŞAN TÖRENİNE DAMGA VURDU!

Eve gelen yaşlı adam, gençlere hediye edeceği parayı ilginç bir yöntemle vermeyi tercih etti. Yaşlı adam hediye parayı gelinin yüzüne atarak verirken, çevredekilerin hiçbir şey yapmayıp alkışlaması dikkat çekti. O anlar kameraya böyle yansıdı.

Birçok sosyal medya kullanıcısı yaşlı adamın bu hareketi anlamlandıramayarak "Ne yapmaya çalışıyor" yorumunda bulundu.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 10

Kırsehirli 4 ay önce

80 yaş üzerindeki kişilerle ilgili ciddi adımlar atılmalı

Ben 4 ay önce

Lütfen sizi sevmeyen bir ailenin çocuğuyla evlenmeyin cimri insanla evlenmeyin sizi sevmeyen bir kadının oğlu ile evlenmeyin ya size çok yazık olur yada adam sizi çok seviyorsa annesini bırakır buda günah tır burda yaşlı adamı alkışlıyor lar böyle zalim insanı Allah kahretsin senin yüzüne tukurseler azdır. Ben tandırda bile ekmek pişirdim en güzelinden begenmedler 3 çocuğum var kabul etmiyor lar Herşeyi yaptım namazı ma Kur'an okuma ma bile karışıyor lar tam bir psikolojik sorunlar bu insanlar

zafer gülten 4 ay önce

benim bildiğim büyük hakeret ve aşağılamadır,yani eskiden öyleydi ,günümüzde herşey değişiyor,tersine dönüyor,otobüslerde genç ve çocukların koltuklara kurulup,yaşlıların ayakta dikilmesi gibi.

öneri 4 ay önce

kusura bakmayın da önemli törenlerde rezalet çıkarmayı bırakın artık. mide bulandırıcı bu tür hareketler. takı takma işini de bırakın altın çok artacak o takıları iade ederken zorluk çekersiniz.

mustafa kose 4 ay önce

bu ihtiyar cok ayip etmis ya cahil yada yobaz dehal gelinden uzur dilemeli

Yorumların Tümünü Okuyun