En kolay ve farklı köfte tarifleri nasıl yapılır? Muhteşem köfte tarifleri

Her daim nefis kokuların yayıldığı akşam yemeği sofralarında, başta çocuklar olmak üzere, tüm misafirlerin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz köfte tarifleri, adeta yaz boyunca yapılabilecek kadar çok çeşitli! Küçük büyük demeden herkesin sevdiği en kolay ve farklı köfte tariflerini sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Köfte; kıymaların yuvarlanarak küçük bir top şeklini almasıyla yapılan bir yemektir. Bazen köfteye, ekmek kırıntıları, kıyılmış soğan, yumurta, tereyağı ve baharat gibi malzemeler de eklenir. Köfte, kızartma, pişirme veya buğulama yoluyla yapılabilir. Çoğumuzun karşı koyamadığı bir et yemeği: köfte! Daha adı duyulunca iştahların kabarması, lezzetini kanıtlar nitelikte. Gündelik yaşamda bile durum böyle iken, yaz ayları boyunca köfteye karşı kabaran duygularımız, çığ gibi büyüyecek gibi duruyor. Misafir davetlerinizde şık sunumlarla servis edebileceğiniz göz alıcı köfteli tarifler, çocuklarınız için midelerini bayram ettirebilecek patates köfte tarifi, besleyici et köfte tarifleri, içinizi yumuşatacak sulu köfte tarifi, nefis Kıbrıs köftesi, tam kıvamında kadınbudu köfte, Marmaris köftesi, pratik soslu köfteler, uzun saatler boyu aç kalmanın en lezzetli ödülü niteliğinde! Peki en kolay ve farklı köfte tarifleri nasıl yapılır? 

farklı köfte

farklı köfte

EN KOLAY VE DEĞİŞİK KÖFTE TARİFLERİ

  • SULU KÖFTE:

Akşam yemeğinde pratik ve lezzetli bir ana yemek hazırlamak isteyenler için sulu köfte tarifi ideal bir tarif olabilir. Kolay bir şekilde yapabileceğiniz sulu köftenin tarifi için aşağıdaki tarifi inceleyebilirsiniz. Sulu köfte çocukların da seveceği yemekler arasında. Haberimizde pratik bilgilerini de kolayca bulabilirsiniz.

Sulu köfte

Sulu köfte

İftar saatini bekleyen büyük, küçük herkesi patatesli sulu köfte ile sevindirme zamanı! Lezzeti ile gönüllere taht kuran bu nefis yemeğin köftelerini dilerseniz öncesinde yuvarlayıp buzluğa atabilirsiniz. Hem bu sayede iftar hazırlığı yaparken zamandan da tasarruf etmiş olursunuz.

Kolay sulu köfte tarifi! En kolay sulu köfte nasıl yapılır?İLİŞKİLİ HABERKolay sulu köfte tarifi! En kolay sulu köfte nasıl yapılır?

  • HASANPAŞA KÖFTE:

Hasanpaşa köfte

Hasanpaşa köfte

Misafirlerinize hazırlayabileceğiniz hem sunumu şık olan hem de yapımı kolay enfes bir tarif arıyorsanız Hasanpaşa köfte tam size göre. Özel sofraların baş tacı olacak aynı zamanda patates püresi ve köfteyi buluşturan mis gibi Hasanpaşa köftenin tarifi bugünkü yazımızda.

Hasanpaşa köfte nasıl yapılır? En kolay Hasanpaşa köfte tarifiİLİŞKİLİ HABERHasanpaşa köfte nasıl yapılır? En kolay Hasanpaşa köfte tarifi

  • DALYAN KÖFTE:

Dalyan köfte

Dalyan köfte

Ana yemek için farklı ve leziz bir yemek tarifi arayanlar için dalyan köfteyi sizlerin beğenisine sunuyoruz. Dillere destan olan enfes dalyan köfte, yanında sadece bulgur pilavıyla servis edebileceğiniz pratik bir yemek. Peki dalyan köfte nasıl yapılır? Tarifi haberin detaylarında.

En kolay dalyan köfte nasıl yapılır? Dalyan köfte tarifi ve malzemeleriİLİŞKİLİ HABEREn kolay dalyan köfte nasıl yapılır? Dalyan köfte tarifi ve malzemeleri

  • VİŞNELİ KÖFTE:

vişneli köfte

vişneli köfte

Masterchef yarışmasında vişneli köfte tarifi adete aramalarda rekor kırıyor. İlginç yemeklerle herkesi ekran başına toplayan vişneli köfteyi ilk kez duyanlar nasıl yapıldığını araştırıyor. Peki vişneli köfte nasıl yapılır ve püf noktaları nelerdir? İşe en kolay vişneli köfte tarifi:

En kolay vişneli köfte nasıl yapılır? Masterchef vişneli köfte ve tırnaklı pide yapımıİLİŞKİLİ HABEREn kolay vişneli köfte nasıl yapılır? Masterchef vişneli köfte ve tırnaklı pide yapımı

  • KADINBUDU KÖFTE:

kadınbudu köfte

kadınbudu köfte

Arta kalan pilavı değerlendirmek için hem de akşam yemeğinde farklı tarifler denemek istiyorsanız kadınbudu köfteyi yapabilirsiniz. Kıyma ile pirincin en uyumlu beraberliklerinden biri olan kadınbudu köfte, hem göze hem de damağa hitap eden bir lezzet olarak karşımıza çıkıyor. Geleneksel yemeklerimizden kadınbudu köftenin malzemeleri ve tarifi pek çok vatandaş tarafından araştırılıyor. 

En kolay kadınbudu köfte nasıl yapılır? Kadınbudu köfte yapmanın püf noktalarıİLİŞKİLİ HABEREn kolay kadınbudu köfte nasıl yapılır? Kadınbudu köfte yapmanın püf noktaları

  • ANNE KÖFTESİ:

anne usulü köfte

anne usulü köfte

Çocukların en sevdiği ve sağlıklı ev yapımı köfte tarifinin bu kadar lezzetli olmasının sebebi annelerin elinden geçmiş olması olabilir mi? İşte sizlere anne eli değişmiş gibi hissettirecek lezzetli anne köftesi tarifi...

Anne usulü köfte nasıl yapılır? En kolay anne köftesi tarifiİLİŞKİLİ HABERAnne usulü köfte nasıl yapılır? En kolay anne köftesi tarifi

Afiyet olsun...

En kolay gerçek Tekirdağ köfte nasıl yapılır? Tekirdağ köftesinin farkı nedir?

İLİŞKİLİ HABER

En kolay gerçek Tekirdağ köfte nasıl yapılır? Tekirdağ köftesinin farkı nedir?
'Uşak Baklavası' coğrafi işaret tescili aldı!

İLİŞKİLİ HABER

'Uşak Baklavası' coğrafi işaret tescili aldı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0