2018-2019 japon tarzı yatak odası dekorasyonu

Japonlar ile alakalı mimarilere bakıldığında dar, minimalize edilen mekanların dekoratif kültürün parçalarına şahit olursunuz. "Yasemin.com" ekibi olarak yatak odanıza taşıyacağınız Japon tarzı dekorasyonları sizlerle paylaşıyoruz.

Son yılların en çok konuşulan Japon yatak odaları, oldukça rahat ve renkli olması ile kendi kültürünü oluşturmuştur. Bu kültürü "Yasemin.com" ekibi olarak yatak odanıza taşımanıza yardımcı oluyoruz.

İşte, "Yasemin.com" ekibi olarak yatak odanıza taşıyacağınız japon tarzı dekorasyonları...

- Dar odanıza koyacağınız hafif yüksek ve geniş bir yatak ile parlak pas rengi ile sarı ve yeşil tonlarını kullanacağınız bir tarz kombinleyebilirsiniz. Odanıza koyacağınız bitkiler ile de Japon tarzı yatak odasını yakalayabilirsiniz.

- Yatak odanızın zeminini tahta malzemesinden kullanabilirsiniz. Yere yakın tahta bir yatak tercih edebilirsiniz. Aksesuar olarak ise yassı gece lambası ve yatağınızın üst kenar bölümüne tahta kitaplık monte edebilirsiniz. Açık kahve tonları ağırlıklı olacağından koyu kahve bir shaggy halı kullanarak kombin oluşturabilirsiniz.

- Zemini koyu kahve parke olan bir yatak odasına  koyu ahşaptan yapılan yere yakın bir yatak boyutu tercih edebilirsiniz. Kırmızı duvar kağıdı ile kombin oluşturabilirsiniz. Yatak odanıza koyu kahve tonlarında yuvarlak masa, sütun lambaları tercih ederek Japon tarzını yakalayabilirsiniz.

- Kareli koyu ve açık kahve parke kullanarak yatak odasına ayrı bir giriş basamağı da ekletebilirsiniz. Koyu kahve yatak kenarlığı ile birlikte turuncu yatak takımları tercih edebilirsiniz. Turuncu sütun lamba ve Japonlara ait çeşitli aksesuarlarla odanızı Japon yatak odasına dönüştürebilirsiniz.

- Oldukça açık renkler kullanarak bu kombine sahip olabilirsiniz. Odanıza yerden yüksek bir basamak ekletebilirsiniz. Yer yatağı şeklinde gözükecek olan bu konsepti yatağın basamağına koyacağınız aksesuarlar ile süsleyebilirsiniz. Yatağın baş ucuna koyacağınız Japon dilek ağacı tablo ise odanıza Japon havası katacaktır.

- Dar odaya koyacağınız hafif yerden yüksek iki kişilik koyu kahve ahşap yatak ile bordo rengi tonları yatak takımları ve beyaz renkli yastık kılıfları kullanarak dekoratif bir görünüm elde edebilirsiniz. Yere konulan irili ufaklı mumlar, metal ayaklı gazetelik ve narin beyaz bir zambak ile dekorasyonu bütün haline getirebilirsiniz.

Dekorasyonun yeni trendi baykuşlar

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonun yeni trendi baykuşlar
2018-19 çiçek dekorasyonları

İLİŞKİLİ HABER

2018-19 çiçek dekorasyonları
2018-19 berjer koltuk modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2018-19 berjer koltuk modelleri
Duş perdesi ve duşakabin arasındaki farklar

İLİŞKİLİ HABER

Duş perdesi ve duşakabin arasındaki farklar
2018-2019 evde bambu dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

2018-2019 evde bambu dekorasyonu
2018-19 evlerde örgü modası

İLİŞKİLİ HABER

2018-19 evlerde örgü modası

BİR YORUM YAPIN 0