Ayakkabılık dekorasyonu

Eve ilk girişte göze çarpan önemli eşyalardan biri de ayakkabılıktır. Evlerde birden fazla ayakkabının olması görselliği kötü gösterebilir. Bu kötü görselliği kamufle etmek için bazı dekorasyon tüyolarını sizlerle paylaşıyoruz.

Antre mekanlarında kullanımına oldukça sık rastlanan ayakkabılıklar, her türlü ev için ideal bir tercihtir. Evin rengine uygun, standart ebatlarda seçilen ayakkabılıklar göze batmayacak bir görsellikte olmalıdır. Bu dekorasyona uygun yöntemler nelerdir? Hangi tür ayakkabılıklar evin zengin bir görünüm elde etmesini sağlar? Haberimizin içeriği için sayfamıza göz atınız.

AYAKKABILIK DEKORASYON ÖNERİLERİ

- Antreye özel seçilen koyu ahşap renkli bir ayakkabılık tuğla duvar motifli yapıdaki duvar ile oldukça uyum içerisinde olabilir. Şagi modeli halıyla beraber kullanırsanız görsellikte bütünlük sağlamış olursunuz. Üzerine çeşitli aksesuarlar koyarak dekoru süsleyebilirsiniz.

- Siyah, her tona uyum sağlayan bir renk olduğu için ilk tercihleriniz arasında olması olası bir durumdur. Rengarenk ayakkabılar giymeyi sevmeyen biriyseniz bu klasik görünüm tam size göre bir seçenek olabilir. Üst bölüme kişisel eşyalarınızı koyarak ayakkabılığı çok amaçlı bir hale getirebilirsiniz.

- Duvara monte edilmiş bu ayakkabılık hem mekanda yer açılmasına hem de görsel bir görüntü elde etmenizde fayda sağlayacak bir tercih olabilir. Dilediğiniz sayıda enine ve boyuna bu ayakkabılık modelini ayarlatabilirsiniz. Genelde beyaz duvarın üzerine ahşap renkli kullanılan bu model şık görünümün yanısıra konforlu bir hava katacaktır.

Sofralar için muhteşem sunum dekorları

İLİŞKİLİ HABER

Sofralar için muhteşem sunum dekorları
Kiralık evlere uygulanan dekorasyon fikirleri

İLİŞKİLİ HABER

Kiralık evlere uygulanan dekorasyon fikirleri
Dekorasyonda peluş kullanımı

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonda peluş kullanımı
Dekorasyonda kadife kullanımı

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonda kadife kullanımı

BİR YORUM YAPIN 0