Evde hızlı ve etkili bacak inceltme egzersizleri neler? Bacak inceltici mucize kür

İnce ve uzun görünümlü bacaklar, neredeyse tüm kadınların sahip olmak istediği fiziğin tarifidir. Sizde bacaklarınızın toplu görünmesinden şikayetçiyseniz, tıpkı mankenlerde ki gibi kusursuz ve ince bacaklara sahip olabilir bunun için çeşitli yöntemler deneyebilirsiniz. Evde basit ve etkili bacak inceltme egzersizleri

Kusursuz bir fiziğe sahip olmanın yolları sağlıklı beslenme ve hareketli tempoyla geçen günlerle mümkündür. Güzelliğine ve bakımına önem veren kadınların vücutlarıyla ilgili takılı kaldıkları noktada; bazı bölgelerde biriken yağ depolarının sarkma, esneme ve kötü görünüme sebep olmalarıdır. Güzel ve fit bir görünüme sahip olmak isteyen kadınlar, çareyi hızlı zayıflama kürlerinden sonra egzersiz hareketlerinde bulmaya çalışabilir. Yapılan diyetlerden bazıları işe yarasa bile bacaklarında fark edilir derecede bir incelme görülmez. Bacaklarını zayıflatmak isteyen kişiler de inceltme kürü ve yöntemleri ile bu isteklerini gerçekleştirmeye çalışabilir. 

Göbek en hızlı ve kolay nasıl eritilir? En etkili göbek eritme hareketleriİLİŞKİLİ HABERGöbek en hızlı ve kolay nasıl eritilir? En etkili göbek eritme hareketleri

BACAK İNCELTME KÜRÜ NASIL UYGULANIR?

bacak nasıl inceltilir?

bacak nasıl inceltilir?

MALZEMELER:

1 tatlı kaşığı pul biber,
1 tatlı kaşığı zeytinyağı,
1 tatlı kaşığı toz zencefil,
1 tutam maydanoz,
1 çay kaşığı çörek otu,
50 gram kadar yağsız lor peyniri,

YAPILIŞI:

Yukarıda bahsedilen malzemelerin geneli ödem atan ve yağ yakan özellikleriyle biliniyor. Dolayısıyla bu faydalı besinlerden yararlanabilmek için salatalarda tüketebilirsiniz. Başta garip bir tat gelse de yağ yakımını ciddi bir şekilde etkilemektedir.

BACAK İNCELTME DİYETİ NASIL YAPILIR?

Evde basen en kolay ve hızlı nasıl eritilir? Hızlı basen eritmede etkili yöntemlerİLİŞKİLİ HABEREvde basen en kolay ve hızlı nasıl eritilir? Hızlı basen eritmede etkili yöntemler

Vücut ağırlığından şikayetçi olan kadınlar, bölgesel zayıflamada bacaklarının incelmesini istiyorsa beslenme şeklini de buna göre hazırlamalıdır. Günde en az 5 öğün tüketilmelidir. Yağ yakma konusunda mucize bir bitki çayı olan yeşil çay iki ara öğünde tüketilmelidir.

Ayrıca karbonhidrat tüketimini abartmamak, yağ ve şeker tüketimini de tamamen yok etmek gerekir.

2 HAFTADA BACAK VE BEL İNCELTEN KÜR TARİFİ

bacak incelten egzersiz hareketleri

bacak incelten egzersiz hareketleri

MALZEMELER: 20 dal taze maydanoz, 2 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 bardak su, 1 diş sarımsak

YAPILIŞI: Yukarıda bahsedilen malzemeleri güzelce blenderda karıştırdıktan sonra karnınız aç iken tüketin. Kahvaltı yapmadan yarım saat önce içeceğiniz kür ile kalın olan bacaklarınızı inceltmeye başlayabilirsiniz. 9 gün boyunca uygulayacağınız bu kürü 3 gün aralıklarla yeniden tekrarlayabilirsiniz.

EVDE YAPILABİLECEK KOLAY VE ETKİLİ BACAK İNCELTME EGZERSİZLERİ

Bacak inceltme egzersizleri

Bacak inceltme egzersizleri

Evde uygulayacağınız basit egzersizlerle bacaklarınızı inceltebilir ve sıkılaştırabilirsiniz. İşte vücudunuzu kısa sürede forma sokacak egzersizler...

1- Ayakta durun ve sırtınızı dik tutun. Bacaklarınızı bükerek oturur pozisyona gelin. Ardından tekrar eski halinize dönün. Bu hareketi günde 50 kez yapabilirsiniz.

2- Ayakta düz bir şekilde durun ve ellerinizi iki yana açın. Dizlerinizi bükmeden önce sağ ayağınızı yana doğru havaya kaldırın. Ardından bacağınızı yere tekrar indirip öne ve arkaya kaldırarak tekrarlayın. Aynı egzersizi sol bacağınız içinde uygulayın.

3- Bacaklarınızı iki yana ayırın ve dizlerinizi hafif bir şekilde kırın. Daha sonra topuklarınıza basarak bacaklarınızı birbirinden ayırabildiğiniz kadar ayırın. Bir süre böyle bekledikten sonra tekrar dik pozisyona geçin. Bu hareketi günde 20 kez uygulayın.

4- Yere sırt üstü uzanın ve bacaklarınızı dik bir şekilde havaya kaldırın. Ellerinize resimdeki gibi yere koyun ve destek alın. Bu egzersizi 8 kez tekrar edin.

ÜST BACAK İNCELTME EGZERSİZ - 1

  • -Ayaklarınızı birleştirin ve elinizi belinize koyun.
  • -Sol tarafa geniş bir adım atın ve eğilin.
  • -Ayağa kalkın ve diğer ayağınızı vücudunuzun çaprazına doğru uzatın.
  • -Bu aşamada dengenizi korumalısınız.

ÜST BACAK İNCELTME EGZERSİZ - 2

  • -Ayaklarınızı birleştirin ve 45 derecede açın.
  • -Sağ ayağınızla yana doğru geniş bir adım atın ve eğilin.
  • -Bu hareketi her iki bacak içinde 20 kez tekrar edin.

BİR YORUM YAPIN 0