Kilo vermeye yardımcı kahve tarifi! Hindistancevizi yağından kahve nasıl yapılır?

Kahve keyfinizi yudumlarken içerisine katacağınız Hindistan cevizi yağı ile yağ yakımını kolaylaştırın! Hem fit bedende kalmak hem de lezzetli bir kahve içmek istiyorsanız enfes Hindistancevizli kahve ile diyetinizi destekleyebilirsiniz. Kilo verdiren Hindistancevizi yağlı kahve tarifi...

Günlük hayatta cilt bakımından sağlığa, sağlıktan temizliğe kadar pek çok yerde kullanılabilen Hindistan Cevizi yağının aynı zamanda zayıflama konusunda da oldukça etkili olduğunu biliyor muydunuz? İçerisinde bulunan yağ asitleri vücudun direnç kazanıp, metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olur. Hindistan Cevizi yağının kilo vermedeki etkisini merak eden bir ekibin elde ettiği sonuçlara göre, günde 2 fincan Hindistan cevizi yağı ile tüketilen kahvenin 200 kalori yaktığı kanıtlanmıştır. Eğer sizde gündelik yaşantınız içerisinde kahve içmeyi alışkanlık haline getirdiyseniz, bu rutinlerinizde bir farklılık yaparak kahvenin içine Hindistancevizi ilave ederek zayıflamayı kolaylaştırabilirsiniz. Egzersiz uygulamadan yarım saat önce tüketebileceğiniz yağ yakıcı kahve ile formunuzu kolaylaştırabilirsiniz.

Hindistan cevizi yağı yağ asitleri bakımından son derece zengindir. Bununla birlikte hem ağızdan hem de haricen kullanıldığında etkisini gösterir. İşte birçok faydası bulunan Hindistan cevizi yağının farklı kullanım alanları...

  • Hindistan cevizi yağı yaraları çok hızlı iyileştirir. Bu nedenle yaralandığınızda hindistan cevizi yağını kullanmanızda fayda vardır.
  • Yumurtaların üzerine hindistan cevizi yağı sürerseniz raf ömürlerini uzatabilirsiniz.
  • Yaz aylarında smoothiesini evde yapmayı sevenler için küçük bir püf nokta. Smoothiesinizin içine bir çay kaşığı hindistan cevizi yağı koyarsanız hem daha lezzetli olur hem de kilo vermenizi sağlar.
  • Hindistan cevizi yağı cilt, saç ve göz çevresi bakımı için rahatlıkla kullanılır. Düzenli kullanımda etkisini gösterir.
  • Eğer mayonezinizi evde yapıyorsanız içine ayçiçeği yağı yerine hindistan cevizi yağı koymaya özen gösterin. Bu şekilde mayonezin içinde bulunun kolesterol oranını azaltabilirsiniz.
  • Hindistan cevizi yağı özellikle şekerli hamur işlerinde kullanılabilir. Genellikle bitkisel kökenli yağlar ısındığında zararlı olurken, hindistan cevizi yağı çok kızsa bile içinde bulunan yararlı özellikleri korur.
  • Sıkışan fermuarınızı bir türlü açamıyorsanız yapmanız gereken çok basit. Fermuarın üzerine bir parça hindistan cevizi yağı sürün, kolaylıkla fermuarın hareket ettiğini göreceksiniz.

Hindistan cevizi sirkesi ile zayıflamaİLİŞKİLİ HABERHindistan cevizi sirkesi ile zayıflama

YAĞ YAKAN KAHVE NASIL YAPILIR?

Hindistan cevizli zayıflatan kahve

Hindistan cevizli zayıflatan kahve

Sindirim sisteminizi düzene sokarak kilo verme niyetinde olan kadınların tüketebileceği kahvenin tarifi ise çok basit!

MALZEMELER

- 1 büyük fincan su

- 2 tatlı kaşığı kahve

- 2 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı

YAPILIŞI

Hazırlayacağınız 1 büyük fincan Türk kahvesi veya sade nescafenin içine 2 tatlı kaşığı kadar organik Hindistan cevizi yağını ilave edip güzelce karıştırın. Her gün 2-3 defa içeceğiniz bu kahve ile yağlarınızla vedalaşın!

Afiyet olsun...

Siyah elbise hangi renk şal uyumlu olur?  Siyah elbiseye yakışacak şal modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Siyah elbise hangi renk şal uyumlu olur? Siyah elbiseye yakışacak şal modelleri

BİR YORUM YAPIN 0