Yağ yakan pirinç sütü nasıl hazırlanır? Pirinç sütü ile zayıflama yöntemi

Güzellik ve sağlık alanında olduğu kadar kilo verdirici özelliğiyle diyet yapmaya da yardımcı olan pirinç sütü ile yağlarınızı hızlı ve sağlıklı şekilde yakabilirsiniz. Türlü türlü faydası olan pirinç sütünü kilo vermek için denemek istiyorsanız bu haberi muhakkak okumalısınız! Peki pirinç sütü ile nasıl kilo verilir? Pirinç sütü ile zayıflama yöntemi nedir? Yağ yakıcı pirinç sütü nasıl hazırlanır? Pirinç sütünün cilde ve sağlığa faydaları neler? Pirinç sütünün kilo vermedeki etkisi nedir? İşte detaylar...

Dışarıda satılan ambalajlı sütlere göre çok daha sağlıklı ve daha az yağlı olduğu bilinen pirinç sütü, sindirimi kolaylaştırdığı için kalori yakımında ekstra kolaylık sağlamaktadır. Gün boyu enerjik hissetmek ve vücudunuzdaki fazlalık yağlarla vedalaşmak istiyorsanız çare: Pirinç sütünde! İçerisindeki D vitaminleri ve kalsiyum bakımından zengin olan pirinç sütünü günde 2 defa olmak üzere kahvaltıda ve öğle menüsünde tüketmelisiniz. Yapımı gayet basit olan pirinç sütü kilo verdirici olmasının yanı sıra cilt üzerinde de mükemmel faydaları vardır. Cildin kusursuz güzellikte olması için hazırlayacağınız tonik ile rutin bakımınızı da gerçekleştirebilirsiniz. Pirinçten yapacağınız sütü kuralına uygun tüketirseniz vücudunuzdaki yağların bir bir gittiğini göreceksiniz.

Düşük kalorili ve az yağlı olan pirinç sütünün yapımını gelin birlikte inceleyelim...

PİRİNÇ YUTARAK ZAYIFLAMA YÖNTEMİ NEDİR? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

YAĞ YAKICI PİRİNÇ SÜTÜ EVDE NASIL YAPILIR?

Pirinç sütü nasıl yapılır? Pirinç sütü ile zayıflama

Pirinç sütü nasıl yapılır? Pirinç sütü ile zayıflama

MALZEMELER

8 kap su
1 kap esmer ya da normal pirinç
4 yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı ayçicek yağı

HAZIRLANIŞI

Pirinç sütünü hazırlamaya ilk önce su kaynatmakla başlayın. Su fokurdamaya başladıktan sonra pirinçleri ilave edin. Ocağın altını kıstıktan sonra 2 saat kaynamasını bekleyin. 2 saat bitiminde pirinçleri süzerek bir müddet soğumasını bekleyin.

Pirinçler krem gibi olana kadar mikserle karıştırarak üzerine 4 yemek kaşığı kadar bal ve 2 yemek kaşığı ayçicek yağı döküp karıştırın. Ortaya çıkan karışımı üçe ayırıp 3 gün boyunca tüketin.

Öneri: Ağzı kapalı bir şişede muhafaza edin.

PİRİNÇ SÜTÜNÜN SAĞLIK VE GÜZELLİK AÇISINDAN FAYDALARI NELER?

pirinç sütünün faydaları neler?

pirinç sütünün faydaları neler?

Cilt güzelliğini ve sağlığını koruyan mucize besin pirinç sütü, antioksidan ve mineraller bakımından vücudun alması gereken bir sıvıdır. Özellikle de yazın güneşin zararlı ışınlarından yüzünüzü koruyan pirinç sütü, erken yaşlanmayı önleyerek iltihapların baş düşmanıdır.Hücre gelişimi üzerinde olumlu etkiler bırakan pirinç sütü, kan dolaşımını hızlandırmaya yardımcı oluyor. Peki pirinç sütünün diğer yararları neler?

- Yumuşak ve sağlıklı bir cildin anahtarıdır.
- Ciltteki lekeleri kusursuz kapatıcı özelliği ile kapatır, fondötene ihtiyaç kalmaz.
- Gözeneklerin nokta nokta görünümünü azaltır.
- Cilt üzerindeki tahrişleri iyileştirir.
- Cilt güzelliğinin yanı sıra saç sağlığına karşı da olumlu etkileri vardır. Saçları yumuşatır ve bakımlı görünmesini sağlar.
- Sindirilmesi en kolay süt türüdür.
- Günlük D Vitamini ihtiyacını karşılar.
Güçsüz olan bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.

PİRİNCİN SUYUNU İÇMEK KİLO VERDİRİR Mİ?

pirinç suyunun faydaları neler? Pirinç suyu zayıflatır mı?

pirinç suyunun faydaları neler? Pirinç suyu zayıflatır mı?

Kilo vermek isteyen kimselerden bazı kişiler pirincin kullanımına yönelik kilo verdirici yönünü keşfettiğinde yine aynı şekilde pirinç suyu ile de kilo verebileceklerini bilmelilerdir. Özellikle de Uzak Doğu'da tüketilen pirinç suyu, cilt sağlığına ve zayıflamaya yardımcı olmaktadır.

Gün içerisinde tüketilecek olan bir bardak pirinç suyu, vücuttaki zararlı toksinleri uzaklaştırarak metabolizmanın hızlıca hareket etmesini sağlamaktadır. Yemek yemeden önce bir barda kadar içeceğiniz pirinç suyu midenin dengesini koruyabilir ve zayıflayabilirsiniz.

Pirinç sütü nedir?

Pirinç sütü nedir?

Düğün öncesi diyet nasıl yapılır? Gelin adayları için düğün öncesi şok diyet listesi

İLİŞKİLİ HABER

Düğün öncesi diyet nasıl yapılır? Gelin adayları için düğün öncesi şok diyet listesi

BİR YORUM YAPIN 2

Nurcan Yavuzçelik 3 yıl önce

Tarifte ki pirinç sütü 3 günde tüketilir yazılmış pirinç sütü içerken başka bir yiyecek yememek mi gerekiyor?

Nurcan Yavuzçelik 3 yıl önce

Tarifte ki pirinç sütü 3 günde tüketilir yazılmış pirinç sütü içerken başka bir yiyecek yememek mi gerekiyor?