Zayıflatan formüller neler? Haftada 5 kilo verdiren doğal kür tarifleri

Hızlı ve sağlıklı yollarla kilo vermek isteyen kadınların araştırdıkları zayıflatan formüller ile dilediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. 1 hafta kadar kısa bir sürede 5 kilo zayıflamak için evde uygulayabileceğiniz sağlıklı doğal kür tariflerini sizler için derledik. İşte 1 haftada 5 kilo verdiren doğal kür tarifleri...

Fazlalık kilolarınızla artık başa çıkamıyor ve ne yapacağınızı bilemez hale geldiyseniz, uyguladığınızda çok çabuk bir şekilde etkisini görebileceğiniz güzel bir tarifimiz var. Çoğu kadının hayalinde olan incecik bel ile fit bir görünüm, doğru ve sağlıklı yöntemlerle eritilmeye çalışılırsa olumlu bir sonuç verecektir. Özellikle de tatil mevsiminin kendini gösterdiği sıcak günlerde kendinizi daha da mutlu etmek ve bunun için de kusursuz bir bedeniniz olmasını istiyorsanız, fazla kilolarla savaşan doğal kürü mutlaka denemelisiniz. Her diyet türünde olduğu gibi bu kürü de doktorunuza sormadan denememeyi öneririz. Sağlık açısından da faydalı olduğu bilinen doğal limon suyu yapımının dışında düzenli egzersizler uygulayarak zayıflamanın formülünü bulmuş olabilirsiniz. Hızlı zayıflatan doğal kür ile fit bir bedene kavuşmanın sırrı...

TIKLA OKU: HAŞLANMIŞ LİMON DİYETİ İLE KISA ZAMANDA ERİME

1 HAFTADA 5 KİLO! HIZLI KİLO VERDİREN DOĞAL KÜR TARİFİ

1 haftada zayıflatan limon diyeti

1 haftada zayıflatan limon diyeti

MALZEMELER:

3 santim zencefil
5 diş sarımsak
5 adet orta boy limon
2 litre su

YAPILIŞI:

Asidik bir yapısının olması nedeniyle midenizi rahatsız etmemesi için ilk önce limonları haşlayıp bekletin. Daha sonra limon kabuklarını soyup, posalarıyla beraber kenarda bekletin. Zencefil ve sarımsakları blenderda pürüzsüz hale gelinceye kadar geçirin ve öncesinde sıktığınız limon suyunu ilave edip karıştırın. Öte yandan ayrı bir kasede limon posası, kabukları ve suyu karıştırıp kaynatın.

Su kaynamaya başladıktan sonra içine zencefil ve sarımsaklı limon suyu ekleyip güzelce karıştırdıktan sonra üstünü kapatın. Karışımı 10-15 dakika soğutunca karışımınız hazır hale gelip tüketme vakti gelmiş demektir.

Afiyet olsun...

1 HAFTADA 5 KİLO ZAYIFLATAN TARÇINLI KÜR YAPIMI

tarçın ile kilo verme

tarçın ile kilo verme

Zengin içeriği sayesinde bu kür, zayıflamanın ilk gereksinimlerinden biri olan, sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlar. Vücutta metabolik reaksiyona sebep olarak metabolizmayı hızlandırır ve kişinin daha fazla kalori yakmasına yardımcı olur. Ayrıca açlık hissini bastırarak, fazla yemek yemenizi önler. Sizde diyet uygulamadan kilo vermek istiyorsanız, bu kürü deneyebilirsiniz.

İşte kilo verdiren tarçınlı kür tarifi:

MALZEMELER:

- 2 yemek kaşığı elma sirkesi,

- Yarım çay kaşığı tarçın,

- 1 yemek kaşığı organik bal,

- 1 çay kaşığı limon suyu

HAZIRLANIŞI:

1 bardak ılık suyun içerisine tüm malzemeleri ekleyin ve iyice karıştırın. 10 dakika bekledikten sonra için. Bu içeceği günde 3 kez tüketebilirsiniz.

Haşlanmış limon diyeti ile 1 ayda 20 kilo verin!

İLİŞKİLİ HABER

Haşlanmış limon diyeti ile 1 ayda 20 kilo verin!

BİR YORUM YAPIN 0