Köşe koltuk seçerken dikkat edilmesi gerekenler

Küçük salonunuza hem rahat hem de kullanışlı bir köşe koltuk arıyorsanız dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var.

İşlevsel olmaları ve küçük oturma odaları için ideal seçim olabilecek köşe koltuklarını kolayca dekore edebilirsiniz. Ancak köşe koltuk seçerken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Peki bu hususlar neler? sizler için araştırdık...

1- Modeli evinizin iç dekorasyonuna uygun olmalıdır

Klasik tarzı yansıtan bir eviniz varsa, çizgili döşemeleri olan bir köşe koltuk seçebilirsiniz. Ancak spor ve rahat bir dekorasyonunuz varsa, kanepe tipi ve çok yastıklı köşe koltukları tercih etmelisiniz.

2-Renk seçiminiz koyu tonlarda olmalıdır

Bu yıl en çok satılan modeller arasında yer alan köşe koltuklar, iç mimarların da dikkatini çekerek çeşit çeşit model ve renklerden oluşan tasarımlarını piyasaya sürdü. Hal böyle iken beğendiğiniz modellerin sayısı gün geçtikçe artabilir. Bu yüzden seçmekte zorlanıyorsanız sizlere vereceğimiz öneri, tercihiniz koyu renkler olmalıdır. Çünkü köşe koltukların yapı itibariyle toz toplar ve çabuk kirlenebilir.

3-Satın alırken kaplamasına ve dikişlerine dikkat edin

Seçtiğiniz köşe koltuğun iskeletini ve köşe dönüşlerini inceleyerek alın.  Kumaşın iyi kaplandığından da emin olmalısınız. 

Nebahat Çehre'nin yeni dizisi belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Nebahat Çehre'nin yeni dizisi belli oldu!
Evde ekmek nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Evde ekmek nasıl yapılır?
Bebeklerde gaz sancısı nasıl giderilir?

İLİŞKİLİ HABER

Bebeklerde gaz sancısı nasıl giderilir?
Şeker tüketmenin zararları

İLİŞKİLİ HABER

Şeker tüketmenin zararları
Kayahan'ın açtığı dava hala devam ediyor

İLİŞKİLİ HABER

Kayahan'ın açtığı dava hala devam ediyor
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0