Ev dekorasyonunda aksesuarlar nasıl kullanılmalı?

Ev dekorasyonundan sıkılanlara müjde! Evinizi düşük maliyetle baştan dekore edebilirsiniz. İşte ev dekorasyonunu aksesuarlarla yenilemenin yolları...

Mobilyalardan sıkıldıysanız fakat bunun için ek bir bütçe ayıramıyorsanız, dekorasyonunuzu yenilemenin kolay bir yolu var. Evinizi kendi yaptığınız ya da düşük maliyetle satın aldığınız aksesuarlarla değiştirebilirsiniz. Bu sayede dekorasyonunuza farklı bir hava katabilir ve evinizde kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. Kendi tasarladığınız dekorlar veya neredeyse her yerde bulabileceğiniz farklı aksesuarlarla evinize bambaşka bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Dekorasyonda kullanacağınız kendi zevkinize uygun akseusarlarla, evin tüm havasını değiştirebilirsiniz. Böylece evde kendinizi daha güvende ve rahat hissedebilirsiniz. Şamdanlar, renkli mumlar, oyuncaklar, çerçeveler, aynalar, tablolar ve anısı olan aksesuarları dekorasyonunuzda kullanarak evinizi yenileyebilirsiniz.

Eklektik dekorasyon trendi

İLİŞKİLİ HABER

Eklektik dekorasyon trendi
En şık palet sehpa modelleri

İLİŞKİLİ HABER

En şık palet sehpa modelleri
Karton ile yapılabilecek dekorasyon fikirleri

İLİŞKİLİ HABER

Karton ile yapılabilecek dekorasyon fikirleri
Fransız stili dekorasyon

İLİŞKİLİ HABER

Fransız stili dekorasyon
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0