Dekorasyonda dünya haritası trendi

Yaşadığımız gezenin farklı formlardaki görüntülerini ev dekorasyonunda kullanmak giderek yaygınlaşıyor. İşte dekorasyon dünya haritası trendi hakkında bilmeniz gerekenler...

Dekorasyonda dünya haritası kullanımı, sezonun en popüler trendi haline geliyor. Kısa sürede tüm dünyada kullanılmaya başlayan haritalara evin her köşesinde rastlanabiliyor. Evinize modern ve farklı bir hava katacak bu trendi düşük maliyetli yollarla evinize yansıtabilirsiniz.

DÜNYA HARİTASI EVLERDE NASIL KULLANILIR?

Dünya haritasını dekorasyonda kullanmanın birçok yolu bulunuyor. Eğer kirada oturuyorsanız, duvarlara kalıcı hasarlar vermemek için dünya haritası tabloları ya da yapışkanlı duvar kağıtlarını kullanabilirsiniz. Fakat ev sahibiyseniz dünya haritasını dekorasyonda kullanmanın daha çok yolu var. Beton duvar uygulamaları ya da boyalar sayesinde duvarlarınızda kalıcı değişiklikler yapabilirsiniz. Özellikle modern bir dekorasyon istiyorsanız, dünya haritası silüetini boyama yöntemi ile duvara uygulayabilirsiniz. Ayrıca bu işlemi internet üzerinde bulacağınız şablonlar ve sprey boyalarla kendi ellerinizle yapabilirsiniz.

Ayrıca dünya haritasını kullanabileceğiniz tek yer duvarlar değil. Kırlent, perde, halı, yastık gibi tekstil ürünlerinde ve masa, sandalye gibi ahşap mobilyalarda kullanabilirsiniz.

5 adımda orta sehpa dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

5 adımda orta sehpa dekorasyonu
Oturma odalarında İtalyan modası

İLİŞKİLİ HABER

Oturma odalarında İtalyan modası
Ev yapımı kolay puding tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Ev yapımı kolay puding tarifi
2018 kadın gömlek modası nedir?

İLİŞKİLİ HABER

2018 kadın gömlek modası nedir?
Duvarlarda koyu renk nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Duvarlarda koyu renk nasıl kullanılır?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0