Antre dekorasyonu için şık öneriler

Evinize farklı bir hava katmak istiyorsanız, antrenizde değişiklik yapabilirsiniz. İşte antre dekorasyonu için şık öneriler...

Evlere yenilik katmanın en etkili yollarından biri antrenizi düzenlemektir. Misafirlerin ilk izlenimi oldukça önemli olduğundan, evin girişi olan antrede kendi stilinizi yansıtmanız oldukça önemlidir. 

İşte antre dekorasyonu için oldukça şık öneriler:

Evin en çok ihtiyaç duyulan mobilyası portmantodur. Antrenize şık bir portmantoyla, hem işlevsellik hem de estetik katabilirsiniz.

Portmanto etrafta görmek istemeyeceğiniz eşyaları organizede etmede en çok yardımcıdır. Portmantoda yer alan kancalar, kutular ve raflar ile eşyalarınızı kolaylıkla depolayabilir ya da özel bir raf oluşturabilirsiniz.

Her evin girişi portmanto için uygun olmayabilir. Bu yüzden büyük bir portmanto yerine evin girişine sadece kanca ve raftan oluşan bir raf da kullanabilirsiniz.

Sade bir portmantonun arkasını duvar kağıdı ile dekore ederek farklı ve modern bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0