2018-2019 Mutfak tezgahı modelleri

Mutfak dekorasyonunda karar verilmesi gereken önemli konulardan biri de mutfak tezgahı modelidir. Tezgahta kullanılan malzemenin görselliği kadar kaliteli oluşu da önemlidir. "Yasemin.com" ekibi olarak sizlere 2018-2019 mutfak tezgahı modellerini derledik...

Mutfak tezgahları genelde taş, kum ve mermer gibi türlü malzemelerin karışımlarından üretilir. Tezgah seçiminde işinizi kolaylaştıracak bilgileri ve birbirinden çarpıcı tezgah tasarımları 2018-2019 mutfak tezgahı modellerinde bulabilirsiniz.

İşte,"Yasemin.com" ekibi olarak sizlere 2018-2019 mutfak tezgahı modelleri...

DOĞAL TAŞ TEZGAHI

Doğal taştan üretilen tezgahların en büyük yararı sağlam olmalıdır. Granit mermer de doğal taş grubundadır. Granit mermer ısıyı emen, dayanaklı ve oldukça fazla farklı renkte bulunabilen bir taş malzemeden imal edilir. Uzun ömürlü kullanım için uygundur. Ancak arada bir cilalamanız gerekmektedir.

CORİAN TEZGAHI

Sert yüzeye sahip olan tezgah gruplarının arasında Corian tezgahı da ekleyebilirsiniz. Akrilik tezgahları taş, kum ve cam gibi ürünlerin ham maddelerinden oluşturulan bir malzemedir. Üzerinde bakteri biriktirmeyen oldukça hijyenik bir tezgah türüdür. Renklerinde solma görülmediğinden bakımı ve tamiri kolaydır.

DEKTON TEZGAHI

Dekton tezgahları zıt malzemlerden oluşmuştur. O nedenle sert ve kolay işlenebilen tezgah türüdür. Dekton tezgahlar sıkılaştıralarak üretildiği için sağlam yapılarına rağmen çok ince bir yapıda olabilir. Isıya, çizilmeye ve aşınmalara dayanıklıdır. Gözeneklerinin olmaması hijyenik yapıya sahip olmasında faydalıdır. Doğal taşlara nazaran ekonomiklerdir.

KUVARS TEZGAHI

Kuvars tezgahlar taş kökenlidir ve ekonomik oldukları söylenemez. Genelde tek renk olarak işlenir. Çizilmeye karşı sağlam yapıdadırlar. Ancak yüksek asit içeren maddelerden etkilenebilirler. Bu yüzden oldukça hassas kullanmaya dikkat ediniz.

 MASİF TEZGAHI

Masif tezgahı ahşaptan imal edilen görseli şık ve doğal duran bir tezgah türüdür. Kaynağını ağaçtan alması da ne kadar sağlam olduğunu gösteriyor. Görselliği açısından şık duran bu tezgahlar aynı zamanda hijyenik olmasıyla öne çıkıyor. Yapısı gereği çizilmeye tehlikesine karşı dikkatli olmanızda fayda olabilir. Kullanışlı, sağlam ve bakımı kolaydır. Titizlikle bakıldığı taktirde uzun ömürlü olabilir.

LAMİNAT TEZGAHI

Laminat tezgahlar, lamine malzemeden yapılmamıştır. Lamine malzeme birkaç kat ağaç tabakasından imal edilirken, laminat malzemesi kağıt tabakası cilalı bir görünüm kazandıran ve sıkıştırılmış bir  sunta tabakadan yapılan malzemedir. Laminat tezgahlar pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Bu nedenle bakımı oldukça kolay ve hijyeniktir. Ancak; laminat tezgah ısıya ve çizilmeye karşı dayanaklı değildir. Dikkatlice kullanmaya özen gösterirseniz uzun ömürlü olabilir.

ÇELİK TEZGAHI

Modern ve trendi asla geçmeyecek olan çelik tezgahlar hemen hemen her eşya ve zemin rengi ile uyum sağlar. 2018-2019 trend mutfak tezgahları listesi arasında yer alır. Tek olumsuz tarafının çizildiği taktirde bakımının zor olmasıdır. Çelik tezgahı özenli kullanırsanız herhangi bir sorun yaşamadan uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Sezonun battaniye modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun battaniye modelleri
Duş perdesi ve duşakabin arasındaki farklar

İLİŞKİLİ HABER

Duş perdesi ve duşakabin arasındaki farklar

BİR YORUM YAPIN 0