Sezonun battaniye modelleri

Battaniyelerin birçok renkleri, çeşitleri olduğu gibi yıllara göre trend olarak da değişkenlik gösteriyor. "Yasemin.com" ekibi olarak sizlere battaniye modellerini ve özelliklerini derledik.

Battaniyeler kış mevsimin vazgeçilmez eşyalarından biridir. Kullanımları ve temizlikleri oldukça kolay olduğundan rahatlıkla kullanabilir odadan odaya taşınabilir. Soğuğu kırma özelliği olduğundan hastalıklarından korunmak için mükemmel bir araçtır.

İşte, "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için derlediğimiz battaniye modelleri ve özellikleri...

PAMUKLU BATTANİYE

Trendi hiç geçmeyen pamuklu battaniye, yumuşak dokuları ile rahat bir uyku çekmenizde fayda sağlar. Aynı zamanda pamuksu yapısı gereği sıcak tutar. Yumuşaksı dokusu nedeniyle sakinleştirme özelliğine sahiptir. Ağır olmadığından rahatlıkla taşınabilir.

VİZON BATTANİYE

Vizon battaniye, %100 polyester ipinden yapılır. Ancak orijinal ise kaliteli bir battaniye olarak uzun ömürlü kullanılabilir. Vizon, 'Kürk' anlamına gelmektedir. Vizon battaniye ise kürk kadar yumuşak olduğu için vizon olarak betimlenir. Son trendlerde görmeye alışılan bu battaniyeler narin yıkanmayı gerektiriyor. Temizlik sırasında beyazlatıcı ürün kullanılmaktan kaçınılmalı ve uzun süre ıslak bekletilmemelidir.

YÜN BATTANİYE

Yün battaniyenin sağlık açısından faydalı olduğu kanıtlanmıştır. Yün battaniyeler; kuzu, kaşmir, angora ve benzeri yünlerden üretilir. Yünün özelliklerden başlıca özelliği su buharını emme ve sıcaklığı kontrol etmesidir. Bununla beraber kalp atışlarını dengelediği, dinlendirici bir uykuya geçiş sağladığı bilinir. Hantal bir görünümde ve ağır olmasına karşın nostaljik bir trend olan yün battaniyeler yatakta serilmesinin yanı sıra kanepelerin, koltukların üzerinde de dekor görselliği için kullanılıyor.

POLAR BATTANİYE

Polar battaniyeler, yuvarlak örgü sistemi ile elyaf ipliğinden yapılmıştır. Bu battaniye değişik baskılar yapılarak süslenen bir battaniye çeşididir. Kolay tüylenme görülebilir. Fırça yardımı veya yapışkan rulo ile tüyleri kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Son zamanların trendi olan polar tarzı kıyafetler giyim sektöründe önemli bir yere gelmiştir.

Sonbahar'da Abant'ta gezilecek yerler

İLİŞKİLİ HABER

Sonbahar'da Abant'ta gezilecek yerler
Shaggy halı mı yoksa dokuma halı mı daha kullanışlı?

İLİŞKİLİ HABER

Shaggy halı mı yoksa dokuma halı mı daha kullanışlı?
2018-2019 Mutfak tezgahı modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2018-2019 Mutfak tezgahı modelleri
Dekorasyonun yeni trendi baykuşlar

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonun yeni trendi baykuşlar
2018-19 berjer koltuk modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2018-19 berjer koltuk modelleri

BİR YORUM YAPIN 0