Dünyaca ünlü" Bohem dekorasyonu"

Dekorasyon stili çingeneleri hatırlatan Bohem, kökenin de çingenelerin yaşam tarzını betimlemek için ifade edilen Fransızcada “la boheme” kelimesinden türemiştir. Tekdüzeliğe geçit vermeyen kombinasyonlara sahip olan Bohem dekorasyon modellerini "Yasemin.com" ekibi olarak sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Bohem tarzı sadece elit çevrede değil, zamanla moda ve dekorasyon sektöründe de beğeni bulmuştur. Bu anlayışı benimseyen insanlar giyime fazla para harcamadan düşük bütçelerle kendine has bir tarz oluşturmuşlardır. Moda tasarımcılarının, ilham aldığı 'Bohem' tarzını "Yasemin.com" ekibi olarak sizlerin ekranına taşıyoruz.

İşte, Dünyaca ünlü 'Bohem' tarzı modelleri...

- Birbirinden renkli çingene havası olan Bohem tarzı, genelde koltuk seçimi ve kullanılan aksesuarlarından belli olur. Koltuğunuz sabit renkte ise karışık renkli bir kumaş olarak üzerine örtebilirsiniz. Yer masası havasında bir sedir seçimi de bohem tarzınızı koruyabilir. Shaggy halılar bu tarz için birebir uyumlu bir tercih olacaktır.

- Eski görünümlü eşyalar bu tarzı taşıyan önemli gereçlerdir. Birbirinden alakasız eşyalar, objeler ise özgür ruhu yansıtan bir görünümde olmanızı sağlarken bohem dekorasyonun temellerini evinize atacaktır. Eski bir sandığınızı çingene pembesine boyayabilirsiniz. Kullanmadığınız eşyalarınızı atmak yerine rasgele objeler yerine kullanabilirsiniz.

- Eskitilmiş desenli dokuma halısının üzerine rengarenk irili ufaklı minderleri odanın tam ortasına rasgele görünümde gözükecek şekilde bırakınız. Koltuk takımlarınızı ise birbirinden alakasız boyutlarda seçiniz. Yemek masası sandalyelerini karışık renklerden kullanınız. Ortama hem renk getirmiş hem de bohem modelini yakalamış olacaksınız.

- Mor renge boyanmış bir duvar ve parlak mor renginde L tipi koltuk takımı seçebilirsiniz. Oldukça göz alıcı olan bu dekor ilave edeceğiniz rengarenk koltuk minderleri ve  serbest tablo seçimlerinizle muhteşem bir bohem dekorasyonu oluşturmanızı sağlayabilir.

2018-2019 etnik dekorasyon modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2018-2019 etnik dekorasyon modelleri
Akvaryum nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Akvaryum nasıl temizlenir?
Retro ev dekorasyonu nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Retro ev dekorasyonu nasıl yapılır?
İnci detaylı elbise modelleri

İLİŞKİLİ HABER

İnci detaylı elbise modelleri
Dünyaca ünlü vitrin tasarımları

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü vitrin tasarımları

BİR YORUM YAPIN 0