Mobilya alırken tercih etmeniz gerekenler

Mobilya alırken dikkat etmeniz gereken belli başlı dekor tarzları vardır. Evinizi gösteren mobilyalar bazı renkler ve aksesuarlar ile istediğiniz bütünlüğü sağlamanız için yetecektir.

Mobilyanın uzun ömürlü olması ve kaliteli görünümü hem dekorasyon açısından hem de konfor açısından oldukça önemlidir. Kullanışlı olan mobilyaları uzun ömürlü kullanmanız için kalite seçim yapmanız gerekmektedir. Bu nedenle evinizi hangi mobilya ile dekore etmeniz gerektiğini sizler için hazırladık. En doğru mobilya seçimi nasıl olmalıdır? Sayfa haber içeriğimize göz atınız.

MOBİLYA ALIRKEN TERCİH ETMENİZ GEREKENLER:

- Beyaz parlak bir masa, çalışma odası için uygun bir tercih olurken mutfak için de aynı tercihi kullanabilirsiniz. Beyaz dikkati toplamanızı sağlayacaktır. Ve üzerine konulan her türlü aksesuar veya yeşil bitki gibi eşyaların şık bir görünüm almasında olumlu etki sergileyecektir.

- Pastel renklerini kullanırsanız hemen kir göstermeyecek bir mobilya seçimini yapmış olabilirsiniz. Hem sizin hem sevdiklerinizin rahat edeceği bir tercih olacaktır. Kir tutmayan mobilyalar ise uzun ömürlü yapısını koruyabilir.

- Düz renkli koltuk takımları ile desenli koltuk minderleri ve desenli halı modeli tercih edebilirsiniz. Perde seçiminizi açık pastel renklerinden seçebilirsiniz. Süet koltuk deri kenar yapılı koltuklar, mobilyalar içerisinde en kaliteli ve uzun ömürlü kullanılabilen modeller arasındadır.

Mistik ev dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

Mistik ev dekorasyonu
Kişiye özel ev dekorasyon önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Kişiye özel ev dekorasyon önerileri
Ev dekorasyonunda Neoklasik modası

İLİŞKİLİ HABER

Ev dekorasyonunda Neoklasik modası
Dekorasyonda yeşil beyaz ve kırmızı kullanımı

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonda yeşil beyaz ve kırmızı kullanımı

BİR YORUM YAPIN 0