Simetrik ev dekorasyonu

Evde oturma düzenine önem vermeniz ve belli bir düzen içerisinde olmasını isterseniz, belirgin, yalın geometrik veya estetik duruşları harmanlayarak dekore edebilirsiniz.

Simetrik olan ev dekorasyonları hem zevkinize uygun olarak tasarlamanızı hem de görsel bir uyuma hitaben kombin yapmanıza yardımcı olacaktır. Düzenli ve dengeli bir model olan bu dekorasyonu genelde ev hanımları tercih etmektedir. Kullanışlı olduğu kadar dekoratif duran simetrik tasarımları her boyuttan bir eve uyarlayabilirsiniz. Simetrik ev dekorasyonları nasıl oluşturulur? Simetrik duruşu sergilemenin püf noktaları nelerdir?

SİMETRİK EV DEKORASYONU:

- Kare şekli ele alarak aynı çizgi üzerinde duran nesneler ve objelerin uyumunu ele alarak oldukça simetrik bir salona sahip olabilirsiniz. Aynı adet koltuk takımını aynı renkte seçerek görsel zenginliği yakalayabilirsiniz. Orta sehpanın tam merkezde olmasına özen gösteriniz.

- Dikdörtgen bir yatak odası için köşe ayarı nesneleri oluşturabilirsiniz. Çalışma masası ve kıyafet dolabı kenara koyarak yatağı tam ortaya koyabilirsiniz. Çok fazla aksesuar kullanmamaya dikkat ediniz. Kalabalık olması hem gözü yorar hem de asimetrik bir görüntüye neden olabilir. 

- Geniş bir mutfak alanı için yapılacak en güzel seçenek açık renkte bir mutfak modeli ve kullanılan mutfak eşyalarının aynı adette olması olacaktır. Aynı şekillerde aynı adet lamba ve yerli yerinde kullanılan mutfak araç gereçleri ile mutfağınız oldukça düzenli bir görünüm alacaktır.

- Banyoda uygulanacak en ideal simetrik düzen ise her köseyi kendine özel bir alan ile dekore edip orta alanı boş bırakmaktır. Banyoda  merkezi alanın boş kalması ve köşelerin dolu olmasıyla üçgen bir simetri yakalayabilirsiniz.

Kişiye özel ev dekorasyon önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Kişiye özel ev dekorasyon önerileri
Dekorasyonda yeşil beyaz ve kırmızı kullanımı

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonda yeşil beyaz ve kırmızı kullanımı
Sofralar için muhteşem sunum dekorları

İLİŞKİLİ HABER

Sofralar için muhteşem sunum dekorları

BİR YORUM YAPIN 0