2019 sofra takımları

Sofra tasarımları Türklerin her mevsimde özen gösterdikleri özel dekorasyon konseptleridir. Hayat kalitesini artırmada bu stiller yaşamı olumlu etkilemektedir. 2019 sofra takımları nelerdir? İşte, birbirinden çarpıcı sofra grubu...

Sofra gruplarını tarzınıza göre şekillendirebilirsiniz. Renkli kişiliğe sahipseniz rengarenk bir masa düzeni oluşturabilirsiniz. Sadelikten hoşlanıyorsanız sade renkleri kullanabilirsiniz. Özellikle zevkinize göre hazırlayabilirsiniz ancak sevdiklerinizi de mutlu etmek için ufak detaylara da yer verebilirsiniz. 2019 sofra grupları nasıl kombin edilir?

Sofra Takımları

Sofra Takımları

2019 SOFRA TAKIMLARI

Sofra Grubu

Sofra Grubu

- Nostaljik bir görünüm seviyor, evinizde nostaljik takımları kullanıyorsanız yemek masası ve takımlarını chester model seçebilirsiniz. İngiliz Country modeli de bu tarzı sofra grubunuza taşıyacaktır. Canlı renkleri kombin yapabilirsiniz. Bu model canlı renkler ile daha çok beslenecektir.

Sofra Grubu

Sofra Grubu

- Klasik ve pudra renklerden hoşlanıyorsanız bu pudra pembe sofra grubu tam size göre bir tercih olabilir. Sofra takımlarını bu renklere uyumlu renklerden seçerseniz masanıza ahenk katabilirsiniz.

Sofra Grubu

Sofra Grubu

- Sade renklerle harmanlanan bir sofra grubu için sade renkler ve sade masa takımı seçmelisiniz. Seçeceğiniz halı modeli desenli ve renkli olabilir. Sofra grubunuzu ön planda tutmak için arka plan renkleri canlı tutabilirsiniz.

2019 yılının kabartma tavan modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2019 yılının kabartma tavan modelleri
Ev dekorasyonunda örgü modası

İLİŞKİLİ HABER

Ev dekorasyonunda örgü modası

BİR YORUM YAPIN 0