En iyi blender markası hangisi? Blender modelleri 2020

Bir blender satın alırken yiyecekleri ve içecekleri karıştırma ve parçalama gücüne, hazırlama süresinin hızı, haznesi gibi detaylara ayrıca bakmanız gerekir. Bu detaylara hakim bir şekilde alacağınız blender, sizin ve mutfağınız için en doğru seçim olacaktır. Peki en iyi blender modelleri hangileridir ve blenderlerin sahip olması gereken özellikler nelerdir?

Klasik el blenderlerinde çorba, içecek, püre gibi pek çok  tarif hazırlanabilmektedir. Bu blenderleri yalnızca fişe takıp çalıştırmanız yeterlidir. Temizlemeniz de oldukça kolaydır. Günümüzde mutfakların çoğunda akla ilk gelen klasik blenderlerin olduğu gelir ancak onlar yerine smoothie de yapabilen blender tercih edilmektedir. Peki en iyi ve kullanışlı el blenderleri hangileridir? Sahip olduğu özellikler dışında rondo ve mikser yapma özellikleri bulunan ve farklı özelliklere sahip aparatlar monte edebileceğiniz blenderler en ideal olanlarındandır. 

BLENDERLER HAKKINDA

Eğer blenderleri birden fazla kişi için kullanacaksanız, hazırlayacağınız yemek ve içeceklerin miktarına uygun hazneye sahip blenderler almanız gerekir. Ancak en fazla 2-3 kişilik hazırlayacaksanız, mini blenderleri tercih edebilirsiniz. Seçeceğiniz blenderde haznesine sadece yiyecekler için değil, mutfak tezgahında kapladığı alan için de bakmanız gerekir. Bu sebeple mini blenderler küçük mutfaklar için de ideal olacaktır.

Blenderde hazne dışında motor gücüne de bakmanız gerekir. Motor gücü, blenderinizi hangi amaçla kullanacağınız açısından önemlidir. Çırpma işlemleri gerektiren yiyeceklerde hızlı dönen bir çırpma teline, her malzemede iyi sonuç vereceğinden dolayı 6 bıçaklı blender setlerine almanız ideal olandır.

BLENDER MODELLERİ 2020

  ARÇELİK K8540 R ROSE GOLD BLENDER:

949 TL

GÜÇ: 800 W

SÜRAHİ: CAM

BUZ KIRMA FONKSİYONU:

VAR

HIZ KADEMESİ AYARI:

VAR

 

 

 

ARÇELİK K 8238 K B- FİT KİŞİSEL

380 TL

GÜÇ: 350 W

HIZ KADEMESİ AYARI:

VAR

SÜRAHİ: TRİTAN

 

 

 

 

 

 BEKO BKK 3098 VİTAMİNİST KİŞİSEL

GÜÇ:  350 W

HIZ KADEME AYARI:

2

SÜRAHİ: TRİTAN

TAŞINABİLİR ŞİŞE:

VAR

 

 

 

 

BEKO TB 5962 C FLORAL 

600 TL

GÜÇ: 600 W

HIZ KADEME AYARI:

3

SÜRAHİ: CAM

Yalova'nın en güzel yerleri! Yalova'da nereye gidilir? Yalova'da gezilecek yerler...

İLİŞKİLİ HABER

Yalova'nın en güzel yerleri! Yalova'da nereye gidilir? Yalova'da gezilecek yerler...
2020 yaz elbise trendleri! Yazın giyilebilecek elbise modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2020 yaz elbise trendleri! Yazın giyilebilecek elbise modelleri

BİR YORUM YAPIN 1

Hepsen 3 yıl önce

Sadece Arçelik ve Beko mu tavsiyeleriniz???

Toplam 1 beğeni