Dekorasyonda doğru aksesuar kullanımı nasıl olmalıdır?

Doğru aksesuar seçimi ev dekorasyonunda sadece kullanıldığı odaya değil evin bütününe olumlu yönde etki eder. Evinizde muhakkak bulunması gereken aksesuar ürünlerini ve bu ürünleri yerleştirme önerilerini sizler için derledik. İşte dekorasyonda doğru aksesuar kullanımı.

Ev dekorasyonlarında istenilen şıklığı yansıtabilmek için fon perde, masa örtüleri ve aksesuarları iyi değerlendirmeniz gerekir. Özellikle aksesuarların etkisi, örtü ve perdelere kıyasla biraz daha farklıdır. Masa örtüleri ve fon perdeler tercih edilmese de olur ancak aksesuarın kullanılmamış olduğu bir dizayn, dekorasyon tamamlanmamış - yarım sayılmaktadır. Bu sebeple ev dekorasyonunda aksesuara muhakkak yer verilmesi gerekmektedir. Ancak bunu yaparken yanlış bir seçim ve uygulamaya yönelmek, istediğiniz görünümü elde etmenize engel olacaktır. Sadece birkaç adımla oluşturmak istediğiniz dekorasyonlarınız için en doğru aksesuar seçimini ve uygulamasını yapabilirsiniz.

Japandi dekorasyon nedir ve nasıl uygulanır? Japandi dekorasyon hakkında bilinmesi gerekenlerİLİŞKİLİ HABERJapandi dekorasyon nedir ve nasıl uygulanır? Japandi dekorasyon hakkında bilinmesi gerekenler

Uygulamanız gereken adımlar sırasıyla şöyledir:

  • Her şeyden önce kesinlikle evinizde bulundurmanız gereken aksesuarlara bilmeniz gerekir.
     
  • Bu parçalar: abajur, lambader, tablo, dresuar ve (gerçek veya yapay fark etmez) çiçektir.
     

Aksesuar seçimi ve dekorasyonunda tarzın hiçbir önemi yoktur. Sabit bir kural bütünü bulunmaktadır. Bu yüzden her dekorasyon stiline uymaktadır. Alışverişiniz sırasında muhakkak almanız gereken aksesuarları sıraladık. Şimdi yerleşimine geçebilirsiniz: 

- İlk adım evin giriş kısmı olmalıdır. Burada dresuar ve dekoratif ürünlerinizi bulundurabilirsiniz.

- Dresuarınızı yerleştirdikten sonra üst kısmını boş bırakmayın, bu kısma da giriş kısmında bulunan renk ve desenlerle uyumlu dekoratif ürünler ve abajurlar yerleştirin.

- Eğer boş bir duvarınız varsa buraya da, aldığınız tablolardan birini yerleştirebilirsiniz.

Bu dekorasyonu antrelerinizde de uygulayabilirsiniz.

antre dresuar dekorasyon

antre dresuar dekorasyon

- Aksesuarlarınızda seçeceğiniz renkleri, duvar boyası dışında halı, mobilya, perde, masa örtüsü gibi parçaların renklerine uygun olarak belirleyebilirsiniz.

- Giriş ve antre sonrasında salon yerine yatak odasına yönelebilirsiniz. Çünkü abajurlarınızı giriş ve antrede kullandınız ancak en doğru kullanım yeri yatak odalarıdır.

- Komidin üstlerine yerleştirilen bu abajurların yanına mum, fotoğraf çerçevesi gibi dekoratif ürünleri yerleştirebilirsiniz. Aynı şekilde burada almış olduğunuz tablo ve lambederleri de değerlendirebilirsiniz.

- Ve son olarak çiçekler... Çiçekler ister gerçek olsun ister yapay. Özellikle kış aylarında eve ayrı bir canlılık ve renk katmaktadır.

- Doğayı temsil eden çiçekler, ferah bir ortam oluşturur. Çiçekleri evin istediğiniz her köşesinde istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. 

Kemikler nasıl güçlendirilir? Kemik erimesini önleyen besinler nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Kemikler nasıl güçlendirilir? Kemik erimesini önleyen besinler nelerdir?

BİR YORUM YAPIN 0