Bim'de satılan Kumtel cam ankastre setinin özellikleri neler? Kumtel cam ankastre alınır mı?

Bim'in bu haftaki indirimli ürünler - haftanın ürünleri kataloğu yayımlandı. Katalogda yer alan Kumtel cam ankastre seti, en çok dikkat çekip aratılan ürünler arasına yerleşmeye başladı. Biz de sizler için Kumtel cam ankastre setlerinin özelliklerini derledik ve satın alınmaya değer mi sorusuna yanıt verdik. İşte Kumtel cam ankastreler hakkında bilinmesi gerekenler.

Bim, her hafta yayımladığı katalog ile kullanıcılarına indirim fiyatıyla satılan yeni ürünler sunuyor. Bu ürünler arasında yer alan bazı elektronik setler, ayrıca dikkat çekiyor. Bu haftaki katalogda, mutfaklara yenilik katacak, Kumtel markasının cam ankastre setleri ilgi görüyor ve kullanıcılar, Kumtel cam ankastre setler hakkında Google üzerinden detaylı araştırma yapıyorlar. 'Kumtel marka cam ankastre özellikleri nelerdir?', 'Kumtel marka cam ankastre setler nasıl, alınmalı mı?' soruları en çok aratılanlar arasında yer alıyor. İçeriğimizde bu soruların hepsini yanıtladık. 

KUMTEL CAM ANKASTRELER NASIL, ALINMALI MI?

Kumtel markasının ürünleri, ortalama bir kaliteye sahiptir ve fiyatlarına kıyasla kaliteleri yüksektir. Bim'de satılan Kumtel ürünleri, 2 yıllık yetkili servis garantisine sahiptir ve ücretsiz olarak servislerden randevu alınıp kurulumu yapılabilmektedir. A enerji sınıfına sahip olan ürünler, enerji verimliliği konusunda da oldukça iyidir.

Setin içerisinde davlumbaz, ocak ve fırın bulunmaktadır. Kumtel davlumbaz, 450 metre küp hava çekim gücüne sahiptir. Davlumbaz içerisinde 2 adet temizlenebilir alüminyum filtre mevcuttur. Filtreler eskidiği takdirde yenisini, uygun bir fiyata satın alıp takabilirsiniz. Her mutfağa uygundur. 

Ocaklar ise 4 gözlüdür ve lpg-doğalgaz uyumludur. Gövdesi emayedir. Leke tutması en kötü yanıdır. Izgaranın kalitesi ince ve aynı zamanda düşüktür. Alev kalite boyutu iyi ve güzeldir fakat gaz düğmelerinin kalitesi düşüktür. Emniyet sistemi vardır.

Ankastre fırının malzeme kalitesi ise güzeldir. Ancak et yemeklerinin pişimi oldukça uzun sürmektedir. 2000 W gücündedir. Tepsileri emayedir. İçerisinde Harr teknolojisi mevcuttur. 1 saatte 1.5 KW elektrik harcamaktadır. 

Bella Hadid'in asla denememeniz gereken 10 sokak stili!

İLİŞKİLİ HABER

Bella Hadid'in asla denememeniz gereken 10 sokak stili!
Türkiye'nin ilk kadın arkeoloğu Jale İnan! Jale İnan kimdir, tarihi çalışmaları

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'nin ilk kadın arkeoloğu Jale İnan! Jale İnan kimdir, tarihi çalışmaları
Görülmesi gereken dünyanın en ilginç yerleri

İLİŞKİLİ HABER

Görülmesi gereken dünyanın en ilginç yerleri

BİR YORUM YAPIN 3

Mehmet 1 yıl önce

Bimden kumtel ankastre ser aldim 6 ay icinde cakmaklari bozuldu garantiyi cagirdik bizimle alakasi yok dedi

Mehmet 1 yıl önce

Bimden kumtel ankastre ser aldim 6 ay icinde cakmaklari bozuldu garantiyi cagirdik bizimle alakasi yok dedi !!!!!! SAKIN ALMAYIN !!!!!!!!!

ERDAL 3 yıl önce

daha ÖNCE KUMTEL MARKA ANKESTRA ALDİM 15 İÇİNDE RENK ATTI FİRMAYA TEL AÇTİM BİZİMLE İLGİSİ YOK DEDİLER