Evleriniz için birbirinden şık kilim modelleri

Sahip olduğu desenle evlere etnik bir görünüm kazandıran kilimler, her mevsimde evlerin her bölgesinde rahatlıkla kullanılabilmektedir. En şık kilim modelleri nelerdir ve bu kilimler nasıl değerlendirilebilir? Ev ortamlarında kilim etkisini en iyi yansıtan kilim dekorasyon önerilerini, haberimizde bulabilirsiniz.

Evlerde halıların yer dekorasyonunda sağladığı geniş yer kaplama durumuna zıt olarak daha ferah bir ortam oluşmasını sağlayan ve odaların daha geniş görünmesini sağlayan kilimler, son dönemde oldukça revaçta yer alıyor. Kullanımı kolay olan ve birden fazla desen-model çeşidi olan kilimler için en popüler desen-modellere, haberimizde yer verdik. Satın alacağınız kilimin, hangi odalarda kullanıldığını ve nasıl dekorasyonlar uygulandığını bilmeniz, sizin için avantaj olacaktır. Evleriniz için birbirinden şık kilim modelleri ve özellikleri şu şekilde:

# 1 BOHEM KİLİM MODELLERİ

Kilimleri etnik desenleri için kullanmak istiyorsanız bohem desen kilim modellerini değerlendirebilirsiniz. Bohem desen kilimler evlerde çoğunlukla balkonlar ve genç odalarında kullanılmaktadır. Dekore ederken yine etnik desenli aksesuarları kullanabilirsiniz.

# 2 GEOMETRİK DESENLİ KİLİM MODELLERİ

Hemen hemen her parçada görülebilen bu desenler, en klasik kilim modelleri arasında yer almaktadır. Geometrik desenler, evlerin her bölümünde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Bu kilimlerin bulunduğu odaların sade dekore edilmesi gerekir. Sebebi, kilimin kendiliğinden yoğun bir görünüme sahip olmasıdır.

# 2 OMBRE KİLİM MODELLERİ

Genellikle mutfaklarda kullanılan bu kilim modellerde nötr renkler kullanılmaktadır. Bu kilimler, dekore etmesi en kolay modellerdendir. Nötr renkler oldukları için mobilya ve aksesuarlarda pastel tonları tercih edebilirsiniz.

# 4 ZİGZAG DESENLİ KİLİM MODELLERİ

Zigzag desenler de tıpkı geometrik desen kilimler gibi, dekorasyonda sade kullanılması gereken ve kendiliğinden hareketli olan kilimlerdendir. İki rengin bir arada kullanılması ying-yang stilini hatırlatmaktadır ve çoğunlukla birbirlerine zıt ancak uyumlu renkler tercih edilir. 

Bayburt'ta ne yapılır, ne yenir? Bayburt'ta gezilecek yerler...

İLİŞKİLİ HABER

Bayburt'ta ne yapılır, ne yenir? Bayburt'ta gezilecek yerler...
Hangi soğan çeşidi hangi yemekte kullanılmalı? Sarı, kırmızı ve beyaz soğan arasındaki farklar

İLİŞKİLİ HABER

Hangi soğan çeşidi hangi yemekte kullanılmalı? Sarı, kırmızı ve beyaz soğan arasındaki farklar

BİR YORUM YAPIN 0