Sadakatsiz dizisi mobilya sponsorları! Sadakatsiz dizisi dekorasyon

Sadakatsiz dizisi, seyircinin büyük bir ilgiyle takip ettiği ve yayınlandığı her gün sosyal medyaya damga vurmasıyla dikkat çekiyor. Dizide kullanılan mobilyalar da, hikayenin anlatıcılığına önemli etki sağlıyor. Seyirciler de Sadakatsiz dizisinin sponsorlarını araştırıyor. Peki Sadakatsiz'in mobilya sponsorları hangi markalar? Yanıtı haberimizde.

Son dönemin en popüler dizilerinden Sadakatsiz, küçük yaşta anne-babasını kaybeden 13 yıllık evliliğinde çevresinde aile bildiği herkesin ihanetiyle karşılaşan doktor Asya'nın kendisine yeni bir düzen kurma hikayesini ekrana getiriyor. Yeni sezona reytingleri ve konusuyla damga vuran dizi, Tekirdağ'ın birçok ilçesini kendine mekan olarak kullanıyor. Villa tipli ve geniş bahçeli bu evin iki katı kullanılıyor ve odaları oldukça geniş olan bu dairede kullanılan mobilyalar, oldukça göz alıcı duruyor. Hikaye ve karakterleriyle zengin bir olay örgüsüne sahip olan dizi aynı durumu, dekor için kullanılan eşyalarında da yaşıyor. 

Masumlar Apartmanı mobilya sponsorları! Masumlar Apartmanı dekorasyonİLİŞKİLİ HABERMasumlar Apartmanı mobilya sponsorları! Masumlar Apartmanı dekorasyon

  • Sadakatsiz dizisinde Asya ve Bahar evleri aynı mobilya ve tarzla dekore ediliyor.
     
  • Evler arasında bu sebeple benzerlik oldukça fazla.
     
  • Derin ve Gönül karakterleri için kullanılan evlerde ise ayrı ve birbirlerine benzer dekorasyonlar kullanılıyor.

Sadakatsiz dizisi mobilya sponsorları şöyle:

SADAKATSİZ MOBİLYA SPONSORLARI

Sadakatsiz dizisinin mobilya sponsor markaları: Fugo, Halıca, Decorist, Crop Mobilya, Edaş Yatak, Orix Home.

Aksesuar, porselen ve tekstil ürünleri için; Viento, Oba Perde, Eco Cotton, Bella Masion, Nirvana Aydınlatma, Yastık by Rıfat Özbek, Tav Cam İstanbul, Karaca ve Schafer.

Dizinin ana sponsoru olan Fugo Mobilya. Asya'nın evinde uygulanan dekorasyonda ise Orix Home markasının ürünleri kullanılmaktadır. Asya ev sahnelerindeki tüm detaylar, Orix Evi sloganıyla hazırlanmıştır.

Dizide yer alan Bahar - Mert ev sahnelerinde de, Asya ev için uygulanan dekorasyon ve mobilya markaları kullanılmıştır.

Sadakatsiz dizisinin mutfak sahnelerinde Schafer'in tencere ve çaydanlık setleri, kupa ve bardak takımlarında ile elektronik ürünlerin bazılarında ise Karaca ürünleri kullanılmaktadır. 

Sadakatsiz dizisinde lüks teması ağırlıklı olarak dekorasyon uygulanıyor.

Görselde yer alan kahvaltı takımı, The Mia markasına aittir.*

Tekstil ve aksesuar ürünlerinde yatak örtüleri, nevresim takımları için Eco Cotton, aksesuar için ise The Groove markaları kullanılmaktadır. 

Mum çiçeği nedir? Mum çiçeği bakımı nasıl yapılır? Mum çiçeğinin özellikleri nelerdir

İLİŞKİLİ HABER

Mum çiçeği nedir? Mum çiçeği bakımı nasıl yapılır? Mum çiçeğinin özellikleri nelerdir

BİR YORUM YAPIN 0