Evlerde altın dekorasyon nasıl yapılır? Altın renk dekorasyon önerileri

Çoğunlukla aksesuarlar için tercih edilen altın renk, yeni sezonda mobilyalarda da kendisine yer buluyor. Peki dekorasyonda altın renk kullanımı nasıl sağlanır? Altın renk ile basit ve şık bir dekorasyon nasıl sağlanabilir? Altın renk dekorasyon hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde.

Altın kullanıldığı alanda modern, şık ve lüks bir stil katar. Daha soft ve spor bir dekorasyon oluşturmak isteyenler bu nedenle altını pek değerlendirmeyi düşünmezler. 2021 bahar ve yaz dekorasyonlarında ise altın trendler arasına girmiş durumda. Sadece aksesuarlarda değil mobilyalarda da geniş ölçüde kullanılıyor. Ancak altın rengin ağırlıkta olduğu bir dekorasyon tasarlarken dikkatli ve ince bir şekilde hareket etmek gerekir. Bu dikkat sayesinde istediğiniz soft ve spor görünümü de oluşturabilirsiniz.

Hardal sarısı ile uyumlu renkler neler? Hardal sarısı ile koltuk dekorasyonu önerileri 2021 İLİŞKİLİ HABERHardal sarısı ile uyumlu renkler neler? Hardal sarısı ile koltuk dekorasyonu önerileri 2021

  • Altın dekorasyonunda öne çıkan dekorasyon parçalarının başında aydınlatma ve aksesuar ürünleri gelir.
     
  • Vintage akımını da bu dekorasyonla birleştirip kullanmadığınız ya da uymuyor diyerek atmayı düşündüğünüz ürünleri altın sarısı renge boyayıp değerlendirebilirsiniz. 
     
  • Altın dekorasyonu güneş alan odalara uygulamanız daha doğru bir seçim olur.
     

Evlerin bütününde altının doğru kullanım şekli ise şöyle olmalıdır:

- Altın ile birbirleriyle en çok yakışan renkler gri, gümüş ve beyazdır. Siyah da yakışır ancak istenilen yalınlığı vermez. Bu nedenle bu 3 rengi altınla birlikte kullanmanız daha doğru bir tercih olacaktır.

- Altın rengini koltuk, sehpa ve aksesuarlar dışında küçük detaylarda da kullanabilirsiniz. Bunların arasında biblo, saksı, kapı ile berjer kolları ve televizyon üniteleri bulunmaktadır.

- Altını salon dışında en iyi yatak odasında değerlendirebilirsiniz. Yatak odalarında makyaj aynaları, konsol ve gardırop ile yatak başlıklarının işlemelerinde altın detaylarını kullanabilirsiniz.

- Eğer evinizde soft ve spor bir görünüm değil de daha dikkat çekici bir ortam oluşturmak istiyorsanız, altın rengine ağırlıklı olarak aksesuarlarda ve perde, halı gibi yan dekoratif ürünlerde yer verin.

- Evin stili her ne olursa olsun aydınlık ve ferah görünümün hiçbir şekilde kesilmesini istemiyorsanız, kullanacağınız ağırlıklı ikinci renk beyaz olmalıdır.

2021 ilkbahar dekorasyon renkleri neler? Sezonun trend dekorasyon renkleri açıklandıİLİŞKİLİ HABER2021 ilkbahar dekorasyon renkleri neler? Sezonun trend dekorasyon renkleri açıklandı

- Altın sarısını mutfak ve banyolarınızda da değerlendirebilirsiniz. Musluk kulpları, lavabolar bu rengin en ağırlıklı kullanılacağı kısımlar olacaktır. Bu sayede hem modern hem de ağır bir görüntüyü aynı anda oluşturabileceksiniz.

Düdüklü tencere nasıl kullanılır? Eski ve yeni düdüklü tencere kullanım farkları

İLİŞKİLİ HABER

Düdüklü tencere nasıl kullanılır? Eski ve yeni düdüklü tencere kullanım farkları
Özel yemek masası nasıl hazırlanır? İftar sofralarına özel süsleme teknikleri

İLİŞKİLİ HABER

Özel yemek masası nasıl hazırlanır? İftar sofralarına özel süsleme teknikleri

BİR YORUM YAPIN 0