Masa sunumlarında ilkbahar teması nasıl yansıtılır?

Bahar aylarına girişle birlikte sofralar da yeniden kullanıma açılmaya başladı. Baharın neşe ve enerji katan etkisi, ev dekorasyonları kadar sofralara da yansıyor. Peki bahar ayları için en uygun sofra dekorasyonları hangileridir ve bu sunumlar nasıl hazırlanır? Sizler için derledik.

İlkbahar mevsimi ev dekorasyonlarında olduğu kadar sofra sunumlarında da varlığını hissettiriyor. Kullanıldığı ortama canlılık katan bahar dekorasyonu için sofralarda yapacağınız yenilikleri uygulaması oldukça kolay oluyor. İftar ve sahur sofralarınızda da değerlendirebileceğiniz bahar temalı sunumlar için sadelik ön plandadır. İlkbahar denilince akla ilk gelen detaylar da, sofra sunumlarının vazgeçilmezi olmaktadır. Peki sofralar için bu dekorasyon nasıl uygulanabilir? Bunun için ilk olarak, bahsedilen bu detayları bilmeniz gerekir. Onlar ise şu şekildedir:

Bahar ayları için balkon dekorasyonu önerileri! Bahar ayı çiçekleri isimleriİLİŞKİLİ HABERBahar ayları için balkon dekorasyonu önerileri! Bahar ayı çiçekleri isimleri

  • - Bahar çiçekleri
     
  • - Aydınlık ve canlılık katan sarı, mavi ve pembe renkler
     
  • - Aksesuar olarak çiçekler için saksı, akşam sofraları için de mum
     
  •  

- Bahar detaylı yemek sofralarında yemek tabakları sade olmalıdır.

- Çiçek desenlerini tabaklarınızda kullanmamalısınız.

- Çiçek detayları sadece aksesuar olarak yer almalı.

- Seçeceğiniz çiçekler papatya, gül ve lale olabilir.

- Sofra sunumlarında peçete, runner ve mumları değerlendirebilirsiniz. Kullanacağınız bu parçaları da sade ve sarı, mavi gibi bahar renklerinden tercih edebilirsiniz.

- Masa örtüleri için ise pastel ve soft renkli modelleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede çiçek ve sunum, servis tabaklarınızı daha ön plana çıkarabilirsiniz.

Japon yapıştırıcısı nasıl çıkarılır? Mobilyaya yapışan yapıştırıcı nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Japon yapıştırıcısı nasıl çıkarılır? Mobilyaya yapışan yapıştırıcı nasıl temizlenir?

BİR YORUM YAPIN 0