Nişan masası dekorasyonu nasıl yapılır? Evde nişan masası nasıl hazırlanır?

Çiftlerin mutluluk yolunda yürürken en önemli günlerinden biri olan nişan törenlerinde her detayın kusursuz olması oldukça önemli. Özellikle nişan organizasyonlarında odak noktası haline gelen nişan masası dekorasyonunu evde kendiniz kolaylıkla yapabilirsiniz. Peki nişan masası nasıl hazırlanır? Nişan masası dekorasyonu nasıl yapılır? Merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizin devamında...

Mutluluklarını evlilikle taçlandırmak isteyen birçok çift, sıcacık yaz aylarında hazırlık yapmaya başladı bile. Bir ömür boyu bağlılığa yemin edilen nikah törenlerinden önce çiftler için en önemli adım söz ve nişan organizasyonları. Hayallerinizdeki nişan organizasyonunu ille de belirli bir mekana bağlı kalarak yapmak zorunda değilsiniz. Evinizde yeterli ve doğru bir alan şekillendirerek unutulmaz bir nişan organizasyonuna imzanızı atmanız mümkün. Nişan organizasyonundaki kilit nokta olan masaların dekorasyonuna gelin birlikte göz atalım.

Çeyiz hazırlığı nasıl yapılır? Gelin adayları için çeyiz önerileriİLİŞKİLİ HABERÇeyiz hazırlığı nasıl yapılır? Gelin adayları için çeyiz önerileri

EVDE NİŞAN MASASI NASIL HAZIRLANIR? NİŞAN MASASI DEKORASYONU

Nişan masası dekorasyonu yapmadan önce her detayın birbiriyle uyumlu ve bütüncül görünmesine özen göstermeniz gerekiyor. Süslemelerin yerleştirileceği ve konukların misafir edileceği alanı kaba taslak bir şekilde belirledikten sonra masanın yerleştirileceği yere karar vererek işe başlayın.

Nişan masası

Nişan masası

Masanın boyutunun standart boyutlarda olması oldukça önemli. Ortalamadan daha küçük veya daha büyük masalar dekorasyonun dengesiz görünmesine yol açacaktır. Masanın yüksekliğinin de sizin için uygun olup olmadığını kontrol etmeyi unutmayın.

Nişan masası dekorasyonu

Nişan masası dekorasyonu

Yer konusunda karar verdikten sonra dikkat etmeniz gereken ikinci adım elbette tema olmalı. Daha açık ve pastel renklerin ön planda olduğu doğal bir tarz mı? Yoksa rengarenk çiçek desenlerinin göz kamaştırdığı canlı bir stil mi? İşte burada tamamen kişisel zevklerinize ve tüm dekorasyonla uyum sağlayacak seçimlere yönelmeniz gerekiyor.

Evde nişan masası hazırlama

Evde nişan masası hazırlama

Eğer natürel ve doğal bir tarzı nişan masanıza yansıtmak isterseniz doğanın zenginliğinden mutlaka faydalanmalısınız. Beyaz bir arka fon oluşturarak detaylarda canlı yeşil yapraklı bitkilere yer verebilirsiniz. Çok göze batmayacak ölçüde altın detaylar ve mumlarla da destekleyici bir bakış açısı yakalamak şıklığı masanıza taşıyacak.

Nişan masaları

Nişan masaları

Romantizm ve zarafetin iç içe geçtiği bir nişan masası dekorasyonu için açık pembe tonları ve somon rengi tercih edebilirsiniz. Uçuş uçuş görünümleri ile romantik ortamı güçlendiren kumaşlarla arka planı kurguladıktan sonra baharın taze etkisini yansıtacak çiçek ve bitkilerle elegan bir görünüm elde edebilirsiniz. Aynı şekilde masaların üzerinde ve yerlerde de mumlar kullanarak nişan masasına muhteşem bir görünüm katmak çok kolay.

Nişan masası süslemeleri

Nişan masası süslemeleri

Asaletin ön planda olduğu modern bir nişan masası dekore etmek isterseniz lacivert ve bordo gibi tok renkleri ön plana çıkarabilirsiniz. Bunun için düz koyu renkli bir masa örtüsü, şık şamdanlar ve zarif çiçekler aradığınız görünümü sizlere sunacaktır. Yalnız bu stilde arka fonun beyaz kalmasına özen göstermelisiniz. Böylece odak noktası yalnızca siz ve nişan masası olacaktır.

Nişan masalarında olması gerekenler

Nişan masalarında olması gerekenler

Son dönemlerin trend stillerinden bohem tarzı nişan masasında kullanmak isterseniz kurutulmuş bitkiler ve dallar, tüyler, bakır aksesuarlar ve sıcak ahşap ürünlerle bu görünümü rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Ayrıca doğanın en samimi renklerinden turuncu, sarı ve kırmızılar bu masa için güzel bir tercih olabilir.

Nisan masası dekorasyon tarzları

Nisan masası dekorasyon tarzları

MUTLULUKLAR DİLERİZ!

Karatay'dan yine gündeme bomba gibi düşen skandal sözler: Kan sulandırıcı olarak aspirin değil

İLİŞKİLİ HABER

Karatay'dan yine gündeme bomba gibi düşen skandal sözler: Kan sulandırıcı olarak aspirin değil
El-Berr(c.c) ne demek? El-Berr (c.c) faziletleri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

El-Berr(c.c) ne demek? El-Berr (c.c) faziletleri nelerdir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0