Anneler Günü'nde ne hediye alınır? Anneler Günü'ne özel teknolojik hediye önerileri

Anneler Gününün gelişiyle annelerimizin yardımına koşacak birbirinden güzel hediyelerle onların yüzünü güldürebiliriz. Hayat kalitesini yükseltecek ve ufak dokunuşlarla konforlu hissettirecek en özel hediye önerilerini sizler için bir araya getirdik. Peki Anneler Günü'nde ne hediye alınır? Foreo Bear ne işe yarar? Anneler Günü hediyeleri nelerdir? İşte detaylar...

Hayatımızın en değerli anlarının mimarı olan annelerimiz, doğduğumuz andan itibaren ellerimizi sımsıkı tutarak kalplerindeki sonsuz sevgiyle bizlere kucak açıyor. Kaç yaşında ve nerede olursak olalım her mutluluğumuz, her acımız ve belki de her heyecanımızda aklımıza gelen ilk isim olan annelerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Özellikle anneler gününün gelişiyle siz de annelerinizi mutlu etmek isterseniz doğru yerdesiniz demektir! Hediye denildiğinde çoğu kişinin aklına parfüm, şal, elbise ya da ayakkabı gibi seçenekler gelse de günün çoğunu evi derleyip toparlamak için uğraşan annelerimize konfor sunacak anlamlı hediyeler alabiliriz. Gelin, anneler gününde annelerin yüzünü güldürecek en güzel teknolojik hediye önerileri...

Anneler GünüİLİŞKİLİ HABERAnneler Günü'nde gidilecek yerler nerelerdir? Anneler Gününe özel gezi rotaları

ANNELER GÜNÜ'NDE NE ALINIR? ANNELER GÜNÜ HEDİYE ÖNERİLERİ

  • MUTFAKLARDA KURTARICI ÇÖZÜMLER

Son dönemlerde birçok kadının gözdesi haline gelen airfryer, lezzetten ödün vermeden çok az yağ hatta tamamen yağsız bir şekilde yemek yapmaya olanak tanıyor. Özellikle koku ya da sıçrayan yağ gibi sorunları yok ederek kızartma yapmayı sağlayan airfyer, yalnızca yemek değil kek gibi tatlıların yapımında da pratik çözümler sunuyor. Günümüzün büyük bir çoğunluğunu mutfaklarda geçirdiğimizi göz önüne alırsak annelerimizi mutlu etmenin anahtarının airfyerlarda gizli diyebiliriz. Peki ama hangi markaya şans vermeliyim, diyorsanız size önerimiz Philips markasına ait olan Premium XXL modeli olacaktır. Minimum yağ ile maksimum lezzet sunan bu ürün, hem fonksiyonel özellikleri hem de tasarımıyla dikkat çekiyor.

PHİLİPS PREMİUM AİRFRYER XXL

PHİLİPS PREMİUM AİRFRYER XXL

PHİLİPS PREMİUM AİRFRYER XXL
5.739 TL

  • GÜÇ: 2225 WATT
  • SEPET KAPASİTESİ: 1,4 KG
  • SICAK TUTMA DÜĞMESİ: EVET (30 DAKİKAYA KADAR SICAK TUTAR)
  • PROGRAMLAR: 5 ÖN AYAR

 

  • GÜZELLİĞİNİZİ SAKLAMAYIN!

Annelerimiz bizi herkesten, her şeyden ve hatta kimi zaman kendinden bile daha fazla düşünür. Oysa ki bunu yaparken kendine bakmayı ve iyi hissetmeyi bile unutabilir. Eğer siz de annenizin güzelliğine güzellik katacak eşsiz bir ürün arayışındaysanız son dönemlerin parlayan yıldızı haline gelen Foreo markasına ait Bear isimli cihaz ile yaşlanma karşıtı bakımı bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

Foreo Bear

Foreo Bear

Cilt yapısını daha gergin, esnek ve genç bir formda tutan bu cihaz Microcurrent (mikro akım) küreleri aracılığıyla kısa bir sürede kolajen üretimine, elastin onarımına ve yüzün sıkılaşmasına olanak tanıyor. Güzellik merkezlerinde harcanan onlarca saat ve parayı geride bırakmayı hedefleyen bu ürün aynı zamanda kalıcı bir etkiyle kusursuz bir görünüm sunmaya da yardımcı oluyor. Pürüzsüz, yumuşak ve ışıltılı bir cildin sırrı haline gelen bu ürün, evde klinik yüz sıkılaştırma terapisi fırsatıyla her kadını olduğu gibi annenizi de çok mutlu edebilir. 

UFAK BİR NOT: Muhteşem bir cilt için bu ürünü FOREO’nun SERUM SERUM SERUM'u ile birlikte kullanırsanız çarpıcı bir bakış açısı yakalayabilirsiniz.

Foreo Serum Serum Serum

Foreo Serum Serum Serum

FOREO BEAR AKILLI MİCROCURRENT YÜZ SIKILAŞTIRMA CİHAZI 

  • USB İLE ŞARJ EDİLİP TEK ŞARJLA 90 DEFAYA KADAR KULLANILABİLİR
  • %100 SU GEÇİRMEZ VE KOLAY TEMİZLEME
  • SADECE 1 HAFTADA KIRIŞIKLIK, İNCE ÇİZGİLERİ YOK EDER

GÜZELLİĞİNİZE GÜZELLİK KATMAK İÇİN HER AN YANINIZDA OLAN FOREO, ANNELER GÜNÜ'NE ÖZEL %40'A VARAN İNDİRİMLERLE KARŞINIZDA! ÜRÜNLERİN GÜNCEL FİYAT BİLGİSİNİ ALMAK İÇİN FOREO SATICISINDAN KONTROL SAĞLAYABİLİRSİNİZ...

  • KOLAY VE ETKİLİ TEMİZLİK

Üstün emiş gücü, hafif olması, hareket kısıtlamayı önlemesi ve enerji tasarrufuyla ev temizliğini kolay ve hatta eğlenceli bir hale dönüştüren Dyson süpürgeler, belki de anneniz için en özel hediyelerden biri olabilir. Birçok modeli bulunan Dyson süpürgeler arasında en dikkat çeken ise ışık özelliği sayesinde V15 oluyor. Zeminler, ulaşılması zor yerler ve yataklar için güçlü temizlik sunan Dyson V15, sahip olduğu avantajlarıyla ön plana çıkıyor. Eğer annenize konfor hediye etmek istiyorsanız mutlaka bu süpürgeye göz atmalısınız.

 Dyson V15

Dyson V15

DYSON V15 SÜPÜRGE
16.999,00 TL

  • EMİŞ GÜCÜ: 230 WATT
  • TOZ KAPASİTESİ: 0.75 LİTRE
  • AĞIRLIK: 3 KG
  • 60 DAKİKAYA KADAR AZALMAYAN GÜÇ PERFORMANSI
  • ŞARJ SÜRESİ: 4.5 SAAT
  • 3 FARKLI GÜÇ MODU: AKILLI AUTO MOD, EDO MOD VE BOOST MOD

 

  • SÜPÜRGE DEYİP GEÇMEYİN!

Süpürge denildiğinde son dönemlerin en çok konuşulan süpürgelerinden biri de elbette "robot süpürge". Eğer annem hiç yorulmadan ev tertemiz olsun, diyorsanız robot süpürge tam da aradığınız şey olabilir. Farklı güç, boyut, performans ve tasarımda yer alan robot süpürgeler arasından size tavsiyemiz Xiaomi mi Robot Vacuum olacaktır. Yorulmak kelimesini rafa kaldıran bu robot süpürge, üstün temizleme performansıyla annenizin vazgeçilmezi haline gelebilir.

XİAOMİ Mİ ROBOT VACUUM AKILLI ROBOT SÜPÜRGE

XİAOMİ Mİ ROBOT VACUUM AKILLI ROBOT SÜPÜRGE

XİAOMİ Mİ ROBOT VACUUM AKILLI ROBOT SÜPÜRGE
10.695,00 TL

  • TOZ KAPASİTESİ: 0.45 TL
  • ŞARJ SÜRESİ: 2.5 SAAT
  • KULLANIM ALANI: DÜZ ZEMİN
  • ÇALIŞMA SÜRESİ: 150 DK
  • ÇALIŞMA MODU SAYISI: 3
Çiçek alırken ve gönderirken nelere dikkat etmeli? Çiçek seçerken nelere dikkat edilir

İLİŞKİLİ HABER

Çiçek alırken ve gönderirken nelere dikkat etmeli? Çiçek seçerken nelere dikkat edilir
Anneler Günü'nde gidilecek yerler nerelerdir? Anneler Gününe özel gezi rotaları

İLİŞKİLİ HABER

Anneler Günü'nde gidilecek yerler nerelerdir? Anneler Gününe özel gezi rotaları
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0